Palma ja té cartells per a la Rua i la Rueta 2015

L'Ajuntament de Palma ha fet públics els guanyadors dels concursos de cartells de la Rua 2015 i la Rueta 2015, que enguany han correspost a Alejandra Garralón García, amb el millor cartell de la Rueta, i Juan Francisco Ponseti Espineta, com a guanyador del cartell de la Rua. La tinent de batle de Participació, Esperança Crespí, ha informat que al concurs de la Rueta 2015 s'han presentat tres cartells, mentre que al concurs de la Rua el nombre de cartells presentats ha estat de 21.

Alejandra Garralón García ha presentat un cartell per a la Rueta sota el títol 'Un món de color', premi que li ha valgut dues entrades per a dos nins i dos adults al Katmandú Park, entrades oferides per Katmandú Park&Resort. El cartell guanyador de la Rua 2015 s'ha presentat amb el títol 'Hazlo tú mismo' i el guanyador, Juan Francisco Ponseti, ha obtingut dos passatges d'avió per a una destinació d'Espanya, patrocinats per AirEuropa.

La Rueta es durà a terme el proper 14 de febrer i la Rua dia 15. Enguany, el jurat ha estat compost pel director general de Participació, Antoni Cardona; la directora general de Comerç, Treball i Joventut, Silvia Romero; el gerent d'Eurocarnavales, Juan Parra; la directora d'Esdeveniments, Projectes i Sensibilització de Sonrisa Médica, Fanny Guerrero, i la coordinadora de Màrqueting i Vendes de Hard Rock Cafè, Laura Naranjo.

 

El + vist

El + comentat