MÉS per sa Pobla obre el debat sobre els pactes a la ciutadania

La formació té la clau de la governabilitat a l'ajuntament

MÉS per sa Pobla va organitzar una assemblea oberta a la ciutadania per discutir les possibilitats d'acord postelectoral o de suports a determinats partits dimarts passat a Sa Congregació. La reunió era de caràcter consultiu amb la voluntat que el poble expressàs la seva opinió respecte d'aquestes qüestions, segons ha informat l'agrupació en una nota de premsa.

Malgrat que durant la campanya la formació es va mostrar més partidària de quedar fora de l'equip de govern, la possibilitat d'entrar també es té en compte i es decidirà en assemblea en el si de l'agrupació municipal. Durant la reunió, també es plantejà la possibilitat de donar suport a un govern amb minoria. La taula va estar presidida pels regidors electes Catalina Munar, Rafel Socias i Antoni Simó, a més de Tonina Siquier i Margalida Vidal, que també formaren part de la candidatura.

Unes 60 persones acudiren a l'acte i la diversitat d'opinions es féu notar en dues conclusions majoritàries: que entrar dóna l'oportunitat de demostrar capacitat de treball i de tenir visibilitat o, en contra, que pactar seria incoherent des d'un punt de vista ideològic.

Amb tres edils, MÉS té la clau de la formació de govern a sa Pobla, on PP i El Pi-Independents han aconseguit sis regidors cadascun. El PSOE, amb dos edils, no és decisiu.