MÉS per Santa Maria té dos aspirants a encapçalar la llista a les municipals

L'elecció es farà el 15 de març a les Cases dels Mestres

Antoni Jaume i Nicolau Canyelles, dos actuals regidors del PSM a Santa Maria, aspiraran a encapçalar la llista de MÉS al municipi en les primàries que es duran a terme el 15 de març a les Cases dels Mestres. 14 persones més s'han presentat per completar la llista electoral. Entre aquestes, destaca l'exbatle, històric dirigent del PSM i ara membre de l'executiva de MÉS, Mateu Morro.

Entre els candidats a completar la llista, que serà paritària, hi ha 8 dones i 6 homes. No s'hi inclou la batlessa actual, Rosa Maria Vich, que confirma així l a seva retirada de la primera línia de la política municipal.

En l'actualitat, l'equip de govern del Consistori està format per un pacte entre el PSM (5), el PSOE(1) i Esquerra per Santa Maria (1), que és una agrupació d'electors. MÉS es va constituir al municipi el 27 de febrer, després d'intenses negociacions a causa d'algunes reticències per part dels partits a formar coalició. S'hi han adherit el PSM, els Verds i Esquerra per Santa Maria.

Pel que fa a la resta de partits que han presentat els seus candidats, Esquerra Republicana tindrà com a cap de llista Isidre Mateu, mentre que l'alcaldable del PSOE serà Jaume Martí.

Més continguts de

El + vist

El + comentat