ACORDS MUNICIPALS

Endavant i El Pi governaran a ses Salines i es repartiran la batlia

El PP, força més votada, quedarà a l'oposició

L'Ajuntament de ses Salines estarà governat durant la propera legislatura per un pacte entre Endavant per ses Salines (una coalició entre PSIB, MÉS i Independents) i El Pi. La batlia es repartirà proporcionalment entre les dues agrupacions. El progressista Bernat Roig serà primer edil durant dos anys i tres mesos, mentre que el cap de llista regionalista, Tolo Salvà, n'agafarà el relleu fins a final de legislatura. El Partit Popular, que fou la llista més votada el 24-M, quedarà a l'oposició amb cinc regidors.

Els detalls de l'acord a què han arribat les dues formacions es donaran a conèixer demà horabaixa en una roda de premsa. Ambdues sumen vuit edils, quatre cadascuna.

El Partit Popular saliner ha penjat un comunicat en el seu perfil de Facebook anunciant que l'agrupació quedarà a l'oposició. També ha aprofitat per recordar que la seva va ser la llista més votada i per donar les gràcies a Endavant per haver-se assegut a negociar. No esmenta El Pi.

Durant la darrera legislatura, l'Ajuntament de ses Salines ha estat governat per un pacte entre el PP i Convergència per les Illes, que també ha suposat un repartiment de la batlia. Entre 2007 i 2011 ja hi va haver un pacte progressista entre el PSOE i Unió Mallorquina.

 

Més continguts de