Ses Salines estalviarà uns 11.000 euros l'any en retribucions als regidors

L'equip de govern aprova quatre dedicacions parcials

L'Ajuntament de ses Salines estalviarà prop d'11.000 euros en retribucions als regidors. El ple d'ahir vespre aprovà una modificació de les bases del pressupost de 2015 en aquest sentit. Els sous s'han redistribuït de manera que no hi ha cap regidor amb dedicació exclusiva, ja que els quatre que cobren combinaran la seva tasca a l'Ajuntament amb les seves feines.

El batle, Bernat Roig (Endavant), cobrarà una dedicació del 33,3%, que equival a uns 15.000 euros bruts l'any (1.058 € al mes). A més, hi haurà un edil amb dedicació parcial de 14.700 euros i dos amb una dedicació de 13.500 €. Els altres quatre regidors de l'equip de govern percebran les dietes ja establertes per assistència a la junta de govern (una setmanal), de 200 euros.

Els regidors de l'oposició rebran 50 euros d'indemnització per assistència a ple, igual que durant el darrer mandat. Pel que fa als assessors, també se cercarà un estalvi per a l'Ajuntament, segons ha indicat Roig.

L'equip de govern de ses Salines està format per Endavant i El Pi, que sumen 8 regidors. El PP (5) és l'únic grup de l'oposició.

Més continguts de