Menorca i Mallorca, en alerta taronja per onades de 7 metres fins dilluns migdia

L'Aemet preveu onades d'entre 5 i 7 metres, amb vent de nord de força 7 a 9, en tot el litoral menorquí, i onatge d'entre 6 i 7 metres d'altura, amb vent de força 8, a la serra de Tramuntana, nord i nord-est de Mallorca

L'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) manté l'alerta taronja a les costes de Menorca i al nord, nord-est i a la serra de Tramuntana de Mallorca fins dilluns al migdia pel risc important de fenòmens costaners adversos, amb onades que arribaran als 7 metres de altura.

L'Aemet preveu onades d'entre 5 i 7 metres, amb vent de nord de força 7 a 9, en tot el litoral menorquí, i onatge d'entre 6 i 7 metres d'altura, amb vent de força 8, a la serra de Tramuntana, nord i nord-est de Mallorca.

Condicions similars es registren des de les 10.00 hores d'avui al llevant mallorquí i es prolongaran fins demà a les 8.00 hores.

Pel que fa als avisos per vent, l'alerta és groga a Menorca per ratxes de 80 quilòmetres per hora a partir de la pròxima mitjanit i fins a les 18.00 hores de demà.

La mateixa intensitat de vent del nord es preveu en el llevant, el nord, el nord-est i la zona de la serra de Tramuntana de Mallorca des d'aquesta nit fins al migdia de demà.