El turc Marsel Ilham serà el primer rival de Nadal a Roma

Nascut a Samarkanda, la segona ciutat més important de l'Uzbekistan després Taixkent, però nacionalitzat turc, Ilham figura aquesta setmana al lloc 87 del món, i encara no ha inaugurat el seu palmarès ni en individual ni dobles, quant a títols es refereix

El turc Marsel Ilham va vèncer el francès Adrian Mannarino per 6-4 i 6-1 en 78 minuts, i serà el primer rival de Rafel Nadal en el torneig de Roma.

Nascut a Samarkanda, la segona ciutat més important de l'Uzbekistan després Taixkent, però nacionalitzat turc, Ilham figura aquesta setmana al lloc 87 del món, i encara no ha inaugurat el seu palmarès ni en individual ni dobles, quant a títols es refereix.

Aquesta temporada porta sis victòries i cinc derrotes en el circuit ATP, sent la seva millor actuació els quarts de final del torneig de Dubai (pista dura), on va sortir de la fase prèvia i va vèncer després entre altres a l'espanyol Feliciano López, fins a caure davant el serbi Novak Djokovic.

En el torneig de Madrid no va superar la fase prèvia, i en el de Barcelona va caure contra "Feli", en tres sets.

Destre, i especialista en pistes dures, ha estat finalista aquest any al 'challenger' de Mersin (Turquia) i és com Nadal un gran aficionat a la "play station".

 

Més continguts de

El + vist

El + comentat