ARA DIUEN QUE...

Un polèmic tuit de la presidenta dels hotelers encén la xarxa

Seguint el titular d'un diari local, Inma de Benito va destacar que el terrorisme islamista garantia un nou estiu rècord a Balears i després hauria esborrat la piulada

- “El terrorisme a Turquia, Egipte i Tunísia assegura un altre estiu rècord a Balears”. Aquest fou el titular d'un diari local que la presidenta de la Federació Hotelera de Mallorca, Inma de Benito, tuitejà des del seu perfil i que després esborrà. El tuit, que aquí reproduïm i que ha provocat enrenou a la xarxa, sembla estar fet des del perfil de Twitter de la presidenta dels hotelers, tot i que el seu retrat és diferent. El tuit hauria estat capturat per algú abans que ella l'esborràs i, en circular per la xarxa, ha aixecat dures crítiques contra ella.

- El secretari general del Sindicat de Periodistes, Antoni Gomila, ha acabat aquest diumenge la seva primera marató, la Palma de Mallorca Marathon, i completa així el seu 'Projecte 42195. Del sedentarisme a córrer una marató', que ha anat relatant a través del seu blog en aquest mateix diari. Enhorabona.

- El president del PP balear, Miquel Vidal, ha manifestat darrerament que el seu partit és “regionalista”, una definició que topa amb la concepció que tenia el seu antecessor, José Ramón Bauzá, i que evidencia les dificultats del partit per recol·locar-se per la presència d'El Pi i de Ciutadans.

- Podem i MÉS només confluiran, com a molt, a la candidatura del Senat per Menorca. Les assemblees de Podem decidiren totes dissabte al vespre presentar-se en solitari al Congrés i al Senat, excepte a Menorca, on per un ajustat marge va guanyar l'opció de cercar una confluència amb altres formacions d'esquerra. El cas és que MÉS per Menorca, també dissabte, es va donar més temps per explorar l'opció d'una confluència al Senat, tot i que més que amb Podem podria estar pensant en Esquerra de Menorca. Si les negociacions no fructificassin, MÉS i Podem també es presentarien per separat al Senat per Menorca.

- Tot i que el Govern ha batejat el nou impost turístic com "impost del turisme sostenible", la fotografia que acompanya la  nota de premsa de la presentació del tribut al web del Govern du el nom d'ECOTAXA_WEB_7694.jpg.

 

 

Més continguts de