MSC Cruceros substitueix les escales a Tunísia per Mallorca

La companyia naviliera ha decidit suspendre les visites dels seus vaixells a Tunísia almenys durant tot aquest any i que aquesta escala sigui substituïda en els seus diferents circuits per Mallorca i Malta

El director general de MSC Cruceros d'Espanya, Emiliano González, ha informat avui que la companyia naviliera ha decidit suspendre les visites dels seus vaixells a Tunísia almenys durant tot aquest any i que aquesta escala sigui substituïda en els seus diferents circuits per Mallorca i Malta.

González ha atès avui els periodistes al port de Barcelona, mentre desembarcaven els passatgers del creuer MSC Splendida, alguns dels quals van presenciar l'atemptat del museu del Bard de Tunísia, on van morir 23 persones, entre elles un matrimoni de jubilats barcelonins que viatjaven en aquest vaixell.

El directiu de la naviliera ha explicat que han decidit que enguany els seus vaixells no atracaran més al port de Tunísia i que, depenent del circuit, substituiran el país magrebí per Mallorca o Malta.

González ha explicat que l'ambient de retorn de Tunísia a Barcelona entre els passatgers s'ha vist afectat pel succés: "Molts passatgers no van voler ni sopar i es van tancar en les seves cabines", ha dit. El director general de MSC Cruceros a Espanya ha reconegut que han rebut algunes queixes i ha dit que "són comprensibles, perquè cal entendre el que han viscut aquestes persones".

"Estam convençuts que això només es pot entendre per algú que ha viscut una situació similar", ha assenyalat González, que ha assegurat que la tripulació ha donat "un tracte correcte i humà" a totes les persones afectades. González ha assegurat que la companyia naviliera oferirà en els propers dies ajuda psicològica als seus clients més afectats i que l'empresa també s'encarregarà de tramitar l'assegurança del viatge que cobrirà la tragèdia viscuda pels passatgers en el museu.


Més continguts de

El + vist

El + comentat