VIST AL TWITTER

Continuen les reaccions a la comissió de Son Espases

Més actualitat, en una selecció de piulades

Antonio Diéguez (@antonio_dieguez): "Com més interessants estan les declaracions dels compareixents en comissió a Son Espases, el president del PP de la comissió talla els interrogatoris".

J.M.Vidal-Illanes (@jmvidalillanes): "#Bárcenas és aquell despertador que et torna a la realitat".

JosepCat (@JosepCatt): "Bárcenas diu que portaven una comptabilitat B durant 20 anys i la defensa d'en Rajoy consisteix a dir que ja no milita al PP. #AquiHayNivel!".

Neus Prats (@NeusPratsTur): "Curiós que la gent consideri un escàndol que #Bárcenas, el comptable, surti de la presó, però no que a la resta de la banda no hi hagi ni acusats".

Victòria Avellà (@VicAve): "Es fa difícil no sentir certa simpatia per a en Bárcenas. Quin crac!".

Pep Florit (@pepflorit): "L'ímpetu de la lluita d'en Bauzá contra les prospeccions està al nivell dels 300€ de multa als senadors populars que hi van votar en contra".

Joana Maria Escartín (@jomaesbi): "Nou Codi Penal del PP: edat de consentiment sexual, 16 anys. Però no et preocupis, et podràs casar a 14 anys. No entenc res".

Joan Marí (@joanmari_): "Confesso que em fascina la brillant capacitat estratègica en la gestió de la comunicació al voltant del gran documental @ciutatmorta".Martí Gelabert (@MartiGelabert): "Conèixer persones. Conèixer històries. Poder explicar-les. Veure la gent agraïda i amb un somriure immens pel que fas. Per això, periodisme".

 

El + vist

El + comentat