Publicitat
Publicitat

El Govern no s'atura de rebre a les xarxes

Més actualitat, en una selecció de piulades

Cristina Conti (@CristinaContiOl): "Una pregunta als periodistes: a partir d'ara, quan na @MNuriaRiera faci la roda premsa setmanal com a portaveu de l'@iBalears , creureu res?".

Magí Moranta (@magimoranta): "Llull, prolífic autor amb obra en català, occità, llatí i àrab. Segons @JRBauza, 'llengua romànica' per no dir català".

Miquel Gallardo (@sescovetes): "N'hi ha que diuen que en @JRBauza no sap escriure correctament #RamonLlull.
Jo no filaria tan prim: en @JRBauza no sap escriure. I punt".

David Abril #slow (@abrildavid): "El tema és que #Bauzá és més de l'estil Raimundo Lulio i tal... #RamonLlull".

Rafel Socias (@rafelst): "Na @MNuriaRiera duu la Conselleria tan bé que té temps per reunir-se amb els experts educatius del circo @circulobalear. Viure per veure!".

Santi Ferrer (@ferrericosta): "En Soria diu que prendran mesures contra els senadors del PP que votaren contra les prospeccions... Deu ser gros el que Repsol li ha promès!".

Xisca Ibiza.. (@alianzax6): "Un masclista ha assassinat les que eren la seva dona i sogra. Hem arribat als 100 #feminicidis i aquí no passa res".

ConxiDeSaRoqueta (@Conxinf): "Des de l'aparició del #portaldetransparencia els sous es comparen amb el d'en Rajoy i no amb el SMI?😤😤 #PujadaDeSouPer RajoyJa".

Francesc Sintes (@francescsintes): "Distingir un patriota constitucional és senzill. És aquell que ni pot ni vol entendre i parlar català. Si estudia acaba de magistrat del TC".

Sebastià Mas (@js_mas): "Un defensor dels Reis d'Orient i detractor del forà, 'papa Noel'.
Això seria defensar #lonostro. #bondia".

 

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT