VIST AL TWITTER

El Santander inunda les portades de la premsa

Més actualitat, en una selecció de piulades

Joan Ribas (@xuanriba24): "Premsa independent???".

Xavier Borràs Font (@borrasfont): "El que s'ha gastat el Santander en publicitat avui ha servit; ja no és casta".

Benjamí Villoslada (@benjami): "15 anys enrere la campanya del Santander hauria provocat admiració. Avui, rebuig. S'enfaden i se'n burlen en lloc de demanar-se per què".

Feliu Ventura (@FeliuVentura): "#DitesPopulars 'Quan sobre el Santander comparteixes publicitat, sobre el Santander comparteixes enfocament".

Agustín Martínez (@Agus_Martinez58): "Hi ha dies en què fa molt vergonya ser periodista. Avui n'és un. #SantanderNews".

Laura Jurado (@old_eyre): "Tenc sentiments enfrontats sobre la situació actual de l'Editorial Moll i l'actitud del Govern".

Toni Tornero Cobos (@ToniTorCob): "M'encanta quan un lladre treu pit per acusar-ne un altre. Els polítics són com infants, creuen que acusant s'eximeixen de les seves culpes".

J.M.C (@JmCalds): "Metges de Son Espases denuncien inseguretat a Urgències. Sansaloni, espavila. Hi ha en joc vida de persones".

Barriades VI (@barriades): "Segons els diputats del @ppbalears, com pitjor escriguis el català, més defenses les variants dialectals. #quivosentenguiquevoscompri".

Juanjo Cardona (@JuanjoGxE): "Promoció turística des d'Eivissa i per a Eivissa! Conservar el paradís, invertir la tendència #aLaDeriva, no mostrar fotos del passat a #Fitur".

Francesc Sintes (@francescsintes): "L'extrema dreta també governarà a Grècia de la mà de Syriza. En Lara deu estar content? En Marhuenda fa veure que no? Comèdia?".