VIST AL TWITTER

Satisfacció pel Premi d'Honor de les Lletres Catalanes al filòleg mallorquí Joan Veny

Més actualitat, en una selecció de piulades

Francina Armengol (@F_Armengol): "Enhorabona a Joan Veny pel #Premi d'Honor de les Lletres Catalanes. Gràcies per la teva feina i pel teu compromís amb la nostra #llengua FAS".

Ignasi Serra Nicolau (@Ignasiserra86): "Molt content que el gran Joan Veny hagi estat guardonat amb el Premi d'Honor de les Lletres Catalanes d'@omnium. Mallorquí membre de l'@iec".

Joan (@0353Joan): "El filòleg mallorquí Joan Veny, guardonat amb el Premi d'Honor de les Lletres Catalanes que atorga Òmnium pel seu compromís amb la llengua".

Marcel Pich (@MarcelPich): "Esperant l'enhorabona de @JRBauza a Joan Veny i Clar".

Josep Arias #freeCAT (@jsparias): "Joan Veny és Premi d'Honor de les Lletres Catalanes! Molt content amb la notícia #fb".

Jaume Miró (@jaqme): "Monedero vs. #SwissLeaks. Endevinar de quina part de la balança es parlarà avui a la TV".

Cris Juanico (@crisjuanico): "Avui és un d'aquells dies en què Fernando Alonso és asturià i Botín, càntabre #Suïssa #Suiza".

Lydia Blanco (@LydiaBlancor): "700.000€ que Monedero té al banc: no és quants, sinó com. "Un poc de la teva conducta val més que una tona de les teves paraules', Ghandi".

David Caules (@davidcaules): "M'encanta veure l'eficàcia de l'Agència tributària. Llàstima que només sigui en un partit".

Daniel A. Ll. (@davellit): "Ni tots els casos de corrupció dels darrers anys junts arriben al perjudici que suposa per a l'Estat la privatització d'AENA. Un robatori".

Vicent Torres (@vicenttorres1): "Quina barra! Amb la radioteràpia no saben què fer ni què dir. Molt ocultisme i incompliment dels seus compromisos. Vergonya poca".

Jaume Ribas (@sargan7): "Bauzá no garanteix la radioteràpia ni l'emissari de Talamanca abans de l'estiu, mentida darrere mentida aquest PP ja no té credibilitat".

El + vist

El + comentat