Publicitat
Publicitat

VIST AL TWITTER

La dimissió de Torres-Dulce provoca comentaris

Més actualitat, en una selecció de piulades

Pep Florit (@pepflorit): "Per fer la quadratura del cercle, amb Torres Dulce dimitit, només cal proclamar Horrach fiscal general".

Eduard Clavell (@EduardClavell): "Aquesta és bona, el fiscal general de l'Estat dimiteix reclamant independència...".

Pilar Costa (@pilarcosta): "Dimiteix el fiscal general de l'Estat però no la consellera d'Educació balear!".

Marçal Isern (@MIsernRamis): "Amb els contactes que té, és molt decebedor que @AliciaSCamacho no hagi avançat l'anunci de la dimissió del fiscal general. #TorresDulce".

Biel Bibiloni (@BielBibiloni): "Que sigui el papa i no Ban Ki-moon l'intermediari entre els acords #EUACuba diu molt sobre la utilitat de l'ONU".

J. Covas (@thisisjaume): "Fins a quin punt és positiva l'obertura de Cuba per a hoteleres amb interessos a altres llocs del Carib? (R. Dominicana, Riviera Maya...)".

Antoni Noguera (@toninoguera): "La connexió entre el Partit Popular i les cúpules directives dels bancs que més desnonen a Palma és evident: porta giratòria".

Lo penat #NoSí #YPG (@xavierrense): "La quantitat de partits que surten deixa clar que el sistema electoral no és democràtic: fomenta la divisió i l'enfrontament en lloc del consens".

Sabrina Vidal Ferrer (@sabrina_v_f): "El batle de Calvià no va a la reforma de Magaluf, el conseller Company falta al sopar de Nadal, el batle de Palma passa i va per lliure...".

Juan Marqués (@jmarquestorres): "El PP ha canviat! Abaixa imposts, perdona interessos a les comunitats... Ah no, espera... que s'acosten les eleccions... #EstoesEspaña".

Tomàs Bordoy (@tomasbordoy): "Montoro acudeix al rescat de la CA perdonant els interessos del seu inflat deute. El govern de Rajoy no dissimula el seu interès electoral.

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT