Publicitat
Publicitat

VIST AL TWITTER

Els tuitaires, indignats amb el mal estat de les escoles

A més, parlen de la venda de Marco Asensio i de més actualitat

TomeV moll-mas ‏(@tameiou): "Diu l'IBISEC que només fan reparacions a escoles en cas de perill de mort? Tenc la solució! Penjam una senyera i vénen volant!".ç

Cati Cardell (@caticardell): "Cauen trossos de sostre, entra aigua quan plou. Així és com es preocupa dels nostres fills el PP de Bauzá? #SOSescoles".

Josep R. Cerdà (@pepcerda): "Núria Riera ja ha trobat feina per a l'hivern: anar a demanar disculpes a cada centre que cau a trossos. Millor això que no fer res".

Jordi Morey (@JordiMorey): "Vendre Marco hauria de servir per potenciar el club i reforçar un projecte i no tan sols per omplir les butxaques d'algú #aladeriva".

Pep Prieto Nebot (@pepcalabona): "Compte a posar Marco, al nivell de gran estrella, com estic llegint per aquí. Serà un bon jugador. Per cert, al B, tenim bons jugadors.

Pedro Aloy (@Pere_Antoni): "Curiós que els que criticaven els fitxatges de Ratinho and Co. defensin el de Marco i parlin de dobles arrasadors... Que curiós...".

Francina Armengol (@F_Armengol): "Normalització, inserció laboral, inclusió social i millor accessibilitat són alguns dels meus compromisos per #DiaMundialDeLaDiscapacitat".

Pep Florit (@pepflorit): "La #Ll€iAgrària d'en #Company du l'esperit del seu creador a l'ADN, li poden dir com vulguin, però ni protegeix ni revaloritza el territori".

Ferran Rosa (@ferranrosa): "Veient com el PP amb supermajoria ho legisla tot via decret llei, normal que vulguin reduir el @ParlamentIB, no saben per a què serveix".

Antoni J.Verger (@antoniverger): "Ja són quatre denúncies penals del #PP contra meu. Les tres primeres, arxivades. I aquesta hi du camí. Molt orgullós de ser una persona tan molesta pel #PP".

 

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT