Castro duu a l'Audiència la imputació a Urdangarin per blanqueig de doblers

Demana a l'alt tribunal que es pronunciï sobre la petició de Manos Limpias que rebutgen les defenses del gendre del rei i el seu exsoci, Diego Torres

El jutge del cas Nóos, José Castro, ha elevat avui a l'Audiència de Palma el recurs en el qual Manos Limpias insisteix a sol·licitar la imputació per blanqueig de capitals d'Iñaki Urdangarin, el seu exsoci Diego Torres i l'esposa d'aquest, Ana María Tejeiro.

En una interlocutòria dictada aquest dematí, Castro trasllada al tribunal provincial el recurs d'apel·lació interposat pel sindicat ultradretà, una de les acusacions populars personades en el cas, com també els pronunciaments de les parts respecte d'aquesta petició.

El titular del Jutjat d'Instrucció 3 de Palma va rebutjar imputar per blanqueig els dos màxims responsables de Nóos i Ana María Tejeiro, i va denegar, així mateix, la pretensió de Manos Limpias que ordenàs la pràctica de noves diligències.

Tant Urdangarin com Torres, en nom seu i en el de la seva dona, han plantejat reiteradament impugnacions contra la nova imputació en contra del que  planteja Manos Limpias. Ara, però, és l'Audiència de Palma la que hi té la darrera paraula.

El + vist

El + comentat