VIST AL TWITTER

La visita de Pedro Sánchez a les Illes embraveix els socialistes

L'actualitat, en una selecció de piulades

Pilar Costa (@pilarcosta): "He plorat d'emoció @F_Armengol i @Xisco!! Que afortunats a les Illes Balears de tenir-vos! Un president i la futura (immediata) primera dona presidenta!".

Antoni Manchado (‏@antonimanchado): "No tenc cap dubte que @F_Armengol és la gran dona que necessitam per sortir-nos-en. Ahir ho sabia i avui ho he corroborat #canvisegur".

Lucia Prats ‏(@Lucia_Prats): "Sense paraules per descriure-la. A ella i la seva força. Fan absoluta @F_Armengol".

Maria Membrive (‏@mariamembrive): "Gran intervenció de @F_Armengol, futura primera #presidenta del Govern de les Illes Balears!! Endavant!!".

Oriol Domenech ‏(@fildepua): "Quads, ski snow, motos trial, 4x4, trineus, cans, runners, caçadors filats... Està passant #Míner #nevada #Mallorca".

Ⓜ️areⓂ️allorca ‏(@maremallorca): "Col·lapse a Bunyola!! Gent cap a la neu... Un veí diu: putes, de neu!! Obriu el congelador!".

Ferri ‏(@ferri61): "Tot i el fred, la naturalesa fa el seu cami, melicotoner amb flor #Maria #Mallorca".

Guillem Mercadal ‏(@Guillemercal): "Passada la Candelera, amb fred davant o darrere, tots esperem la primavera (uns més que els altres)".

Fernando J. López (‏@Nando_J): "La invisibilitat de l'autor no és exclusiva de les gales. Cercau dramaturgs en el 90% de les notícies teatrals en mitjans: amb prou feines hi som".

Paco Lobo (‏@Cazatalentos): "ACS, multada fa tres dies per manipular concursos públics, aconsegueix el contracte de neteja del Palacio Real per 6,7 milions".