VIST AL TWITTER

La reforma universitària de Wert esvalota la xarxa

L'actualitat, en una selecció de piulades

Biel Bibiloni (‏@BielBibiloni): "No volem una universitat per a rics, els fills dels treballadors tenen el mateix #dret a l'educació universitària. #NOal3mas2".

Anuska Truska (‏@Anuska_Truska): "Pel fet de ser menys anys de grau, t'obliguen a un màster prohibitiu per especialitzar-te. L'educació enfocada a elits econòmiques #NOal3mas2".

Joana Maria Escartín ‏(@jomaesbi): "Què estan fent Wert i el PP amb la universitat pública? La devaluen i la disposen perquè tots els fills beneits dels rics es col·loquin".

Sergi Prats ‏(@sergi_prats85): "Algú sap quina falta fa que el regidor d'Urbanisme de Sant Antoni estigui a Fitur? Esper que s'ho estigui pagant de la seua butxaca".

Juanjo Cardona (‏@JuanjoGxE): "Llàstima que el 'ple' del Consell sempre està buit, estic segur que les coses es farien millor amb públic. #EnPrimeraPersona @gentxeivissa".

Mike Melero (‏@mike_melero): "Com és possible que el govern vengui empreses estratègiques per a la seguretat nacional (AENA) a empreses anònimes en paradisos fiscals?".

Vicent Torres ‏(@vicenttorres1): "La gerència de Can Misses no té per què saber utilitzar guants de làtex, però sí tractar professionals i pacients amb guants de seda".

Gabriel Amengual (‏@gamengualp): "De Karpin m'agrada que el seu Mallorca més o manco és rocós, però en canvi no aconsegueix treure rendiment a tot el planter i tuda jugadors".

Miquel Gallardo ‏(@sescovetes): "Es preveu que la #RondaNord d'Inca tingui 23 metres d'amplada. Els qui ho han dissenyat o són bàrbars o es pensen que Inca és una metròpoli".

Antoni J.Verger ‏(@antoniverger): "#PP vota en contra d''instar la Casa Reial a derogar el reial decret que estableix el ducat de Palma'. Covardia. No volem ducs ni la seva corrupció".

Barriades VI ‏(@barriades): "Per què tothom dóna receptes contra el constipat quan duus un bon memeu i no abans?".

Carod-RoVira Sí-Sí (‏@CarodRoviraJLl): "La feina ben feta, no té fronteres...".

 

El + vist

El + comentat