VIST AL TWITTER

El ple del Parlament, sempre sucós a les xarxes

L'actualitat, en una selecció de piulades

Antoni Noguera (@toninoguera): "La relació entre el @PPopular i el @PSOE és de cadena perpètua #PPSOE".

Joana Barceló ‏(@BarceloJoana): "A Balears sols 1 de cada 10 joves a l'atur rep prestacions! Baixa un 13,5% la taxa de protecció de l'atur a les illes. Motiu de satisfacció?".

Biel Barceló ‏(@bielbarcelo): "Escoltat ara a #ParlamentIB: 'Sa llibertat des trilingüisme'. No podia ser altra que @anamariaguilo. La imposició transformada en llibertat".

J.M.C (‏@JmCalds): "El tribunal de l'ONU diu que ni Sèrbia ni Croàcia van cometre genocidi. Com? Estupefacte!! Carregar-se deu mil persones no és genocidi?".

Lluís Maicas (‏@Llmaicas): "Absència del Govern. Ni un sol dels seus membres mentre a la tribuna la diputada Rita defensa una moció sobre matèria educativa".

Joan Riera Frau (‏@joanrierafrau): "La marca Podem és ara a la política el mateix que la marca Coca-Cola en el sector dels refrescs. Just el nom obre totes les portes".

Tomeu Mir ‏(@tomeumir78): "Son Bou #Menorca ara mateix!! Moolta #pluja @MiquelSalamanca @MetIllesBalears".

Fernando Pozuelo ‏(@PozueloFernando): "I el vent s'ha aturat. I el sol continua lluint. I darrere els vidres s'està de mervaella. Això és Palma. :)".

Mateu Ramonell ‏(@mateuramonell): "El jutge Castro vol retardar la jubilació cinc anys per acabar la feina. Hi ha gent que hauria de viure dues vides per acabar la feina pendent".

Maite Salord Ripoll ‏(@MaiteSalord): "En quatre anys el PP ha gastat 14.245 M € en AVE i 200 M € anuals en el descompte de resident a les Illes, Canàries, Ceuta i Melilla. Què hem de fer?".