Valenciano: "Acceptem les disculpes d'Arias Cañete, tot i que arriben tard i a la força"

La candidata del PSOE diu a la SER que el problema no és el que va dir l'exministre, sinó el que pensa

La candidata del PSOE a les eleccions europees, Elena Valenciano, ja ha acceptat les disculpes del candidat del PP, Miguel Arias Cañete, pel comentari que va fer sobre les dones i que li ha comportat una pluja de crítiques, acusant-lo de masclista.

En una entrevista a la Cope, Arias Cañete ha admès que va estar "desafortunat" fent aquelles declaracions l'endemà del debat electoral a TVE amb Valenciano. L'exministre ha negat que fos un comentari masclista. Preguntat sobre per què ha trigat tant a disculpar-se, s'ha justificant dient que esperava poder parlar en un mitjà de comunicació amb gran abast i, ha confessat, perquè "no esperava tanta polèmica".

Pocs minuts després, Valenciano, que estava sent entrevistada a la cadena SER, ha dit que acceptava les disculpes d'Arias Cañete, "tot i que arriben tard i a la força", ha afegit. De tota manera, segons Valenciano, e l problema no és el que va dir Cañete, sinó el que pensa, ja que "té un pensament polític que no és compatible amb la política del segle XXI". Valenciano ha assegurat que "no és la primera vegada que l'exministre fa un comentari així, tan masclista i vexatori".

Cañete va desfermar la polèmica en dir l'endemà del cara a cara electoral a TVE que "el debat entre un home i una dona és molt complicat. Si fas un abús de superioritat intel·lectual, o el que sigui, sembla que ets un masclista que està acorralant una dona indefensa".