Una cosa porta a l'altra

Gràcies a una desil·lusió he trobat el sentit a moltes coses. M'ha servit per saber què és el que no vull, com m'agrada treballar, amb qui i com

Fa un any, amb molta empenta i il·lusió, em vaig embarcar en un projecte on tenia dipositada moltes ganes i energia. No era la meva aposta personal, però és una empresa amb un gran creixement i unes oportunitats úniques... jo només veia creixement, i hi posava molt entusiasme i tot el meu coneixement. Les coses no han sortit com a mi m'hagués agradat, i des de la meva perspectiva és una empresa amb molt camí en el camp online. Espero que en un futur sàpiguen trobar el sentit del màrqueting i n'espremin totes les seves possibilitats.

El cas és que una cosa porta a l'altra, i ara sóc jo la que gràcies a aquesta desil·lusió he trobat el sentit a moltes coses. M'ha servit per saber què és el que no vull, com m'agrada treballar, amb qui i com. Una de les premisses que em vaig marcar en el moment de fer el pas va ser treballar amb gent sana (mentalment), transparent, amb les coses clares, sense prejudicis, amb la ment oberta. I amb molts coneixements. Sobretot vull aprendre, i alhora ho vull donar tot.

Per aconseguir tot això necessites gent amb la qual et sentis a gust, crear una xarxa de contactes sòlida, compromesa, proactiva. És l'únic camí que veig per al creixement. I tinc la sort de tenir gent al meu costat que compleix aquests requisits i que a més, són uns professionals enormes!

Em considero molt afortunada, i vull donar les gràcies a totes les persones que sempre m'han animat a emprendre aquest camí! Arriba la millor versió de mi mateixa!

 

Més continguts de