La més plàcida

Victòria fàcil dels andorrans davant el cuer de la lliga

Hem vist la victòria més fàcil des que l'equip del MoraBanc Andorra va retornar a la Lliga Endesa la temporada passada.

Victòria fàcil dels andorrans davant el cuer de la lliga, dirigits per un gran Víctor Sada molt actiu durant el partit i acompanyat per Clark amb molt d'encert. Amb un primer quart amb Shermadini dominador, els andorrans han agafat un còmode resultat que han sabut aguantar durant tot el partit.

Amb un 45% d'encert des de la línia exterior, l'equip de Joan Peñarroya ha fulminat els guipuscoans que encara no saben què és una victòria aquesta temporada, i sembla, que malgrat que aquesta jornada hagin canviat d'entrenador, han de canviar molt les coses dins l'equip per aconseguir la primera victòria.

Tot i aixi els andorrans no han pogut respirar amb molta tranquil·litat fins als últims minuts del partit. Diga-li relaxació, diga-li confiança, els del nord d'Espanya, amb molt coratge, pressionaven l'electrònic, però ha tornat a sorgir un Daniel Clark que demostra durant les últimes jornades el canell que té i que per això el club el va voler fitxar.

Ens trobem en una situació de tranquil·litat total a la classificació abans d'acabar l' any, en què gairebé no hi haurà temps ni de celebrar les festes de Nadal perquè el calendari no ho permet. Queden partits difícils abans d'arribar el 2016 però es porta un rumb molt millor que l' any passat, de manera que es pot ser més optimista per no patir tant i estar més tranquils. Sembla que tots els jugadors estan trobant el seu lloc dins l'equip i els fruits es veuen a la pista i els aficionats comencen a gaudir. Seguim aixi que anem bé i tindrem una temporada tranquil·la.

El + vist

El + comentat