Se celebren les IV Jornades dels Fideus Rossos a Cambrils
Fins a 38 restaurants ofereixen del 22 d’abril al 8 de maig menús amb diferents variants del plat
CambrilsFins a 38 restaurants de Cambrils participen en les IV Jornades del Fideus Rossos, que es duran a terme del 22 d’abril al 8 de maig . Durant aquests 17 dies els restaurants participants -vuit més que en l’última edició- oferiran uns menús tancats amb les diferents variants de fideus rossos com a protagonistes als establiments, i aquest any amb un element en comú: el maridatge amb els vins i caves de Cava Torelló com a patrocinador de les jornades.
Els preus dels menús oscil·len entre els 19,50 i els 48,50 euros i hi podrem trobar plats de la cuina més tradicional cambrilenca, amb l’espectacularitat i sempre sorprenent cuina d’autor.
Els 38 establiments participants són: LOriginal, Bresca, Taverna Lekeitio, El Pósito, La Galera, Bec d’Or, Can Solé, l’Escandall, Gami, Club Nàutic, Casa Macarrilla 1966, Denver, Duomo Rest-Pizzeria, La Palmera de la Llosa, Cal Tendre, Rincón de Diego, Casa Gallau, Can Bosch, Acuamar, El Morter, Casavella, Les Barques, Casa Port, Miquel, Miramar, El Faro, Nou Piñas, El Pescador, Al Punt, Germans Miquel’s, l’Espurna, Vora, Moraima, El Maset, Del Mar, La Cuina d’en Jordi, La Tresca i Llop de Mar.
Fideuada popular el 8 de maig
Per tancar les jornades, la Confraria de Pescadors de Cambrils, col·laboradora de les jornades gastronòmiques, oferirà una fideuada popular el dia 8 de maig a un preu simbòlic de 4 euros la ració per a tots els assistents. L’objectiu és servir més de 6.000 menús dels fideus rossos. Durant els dies de la promoció els restaurants ultimen els preparatius a les cuines perquè les receptes siguin tot un èxit.
Aquestes Jornades dels Fideus Rossos estan incloses en el calendari gastronòmic de Cambrils, que proposa deu jornades o esdeveniments gastronòmics durant tot l’any. Aquestes jornades segueixen a les ja molt consolidades Galeres (12a edició) del mes de febrer o a l’Encarxofa’t del mes de març.