Segueix els Podcasts d'audio de l'ARA a Spotify, Apple Podcasts o altres apps per escoltar podcasts

Avui a l’ARA

Avui a l’ARA

‘Avui a l’ARA’ és un podcast del diari ARA per aprofundir en alguna de les claus de l’actualitat. Una nova manera d’explicar i analitzar les coses que passen que podeu escoltar cada dia de dilluns a dijous. Amb la Carla Turró, subdirectora de l’ARA, i les veus i aportacions de tots els periodistes del diari.

Ho faig com puc

Ho faig com puc

Quantes vegades has dit la frase “Ho faig com puc”? L’hem dit tots en algun moment. A la vida en general i amb la criança en particular. I partint d’aquesta premissa inaugurem aquest espai. Amb el segell del Criatures, el micròfon dels experts i l’altaveu sempre per a les famílies. Volem compartir els dubtes i explorar els problemes que tenen els pares i mares al llarg dels primers anys de la criatura i intentar entendre, amb l’ajut d’eines i consells, per què passen determinades coses, tot i que sempre n’hi hagi de noves per aprendre.

L’Afganistan des de dins

L’Afganistan des de dins

Un podcast per conèixer l’Afganistan que els talibans no volen que vegis, des de dins. L’enviada especial, Mònica Bernabé, que va viure 8 anys a Kabul i es va convertir en l’única periodista de l’Estat que hi ha treballat permanentment, ens explica el seu recent viatge sense permís al país i la crua realitat que hi ha actualment -sobretot per a les dones-. També tirem enrere per explicar qui són els talibans, i endavant per concebre el futur d’un dels països més opacs i terribles del planeta.