Els xefs del restaurant Compartir de Cadaqués, premiats per la firma Bulthaup
Els tres cuiners, procedents del Bulli, han rebut el reconeixement de la firma alemanya de mobiliari de cuina en la primera edició del lliurament de premis B de Bulthaup
CadaquésEls cuiners Oriol Castro, Mateu Casañas i Eduard Xatruch, xefs del restaurant Compartir de Cadaqués, han rebut el reconeixement de la firma alemanya de mobiliari de cuina Bulthaup en la primera edició del lliurament de premis B de Bulthaup. El trio de xefs guardonats van crear el restaurant Compartir després del tancament d'El Bulli el 2011, i van inaugurar el nou restaurant l'abril del 2012.
Situat al centre de Cadaqués amb vistes sobre la Costa Brava, Compartir ha estat seleccionat pel jurat de Bulthaup per representar l'ADN de l'empresa de cuines en conceptes com la innovació, qualitat i adaptabilitat als nous temps. Els guardonats en la primera edició del premi, amb vocació anual, han rebut una estatueta de reconeixement. A més, el guardó marca l'inici d'una etapa de suport per part de l'empresa organitzadora al dia a dia del restaurant i en la seva aposta per la cuina avantguardista de qualitat per a tots els públics.
Jurat prestigiós
El jurat del premi estava format per persones reconegudes en el món de la gastronomia com els empresaris vinícoles Álvaro Palacios i Miquel Torres Maczassek, l'arquitecta Benedetta Tagliabue, l'empresària de moda Cristina Castañer o el director general de Bulthaup, Christian Weirich, entre altres.