Economia25/04/2016

Frankfurts per a vegetarians, brioixos fets d'algues i vuit novetats més d’Alimentaria

Les opcions per a vegetarians i la febre del vermut arriben al saló internacional de la indústria de l'alimentació a Barcelona

Elena Freixa

L'Hospitalet de LlobregatEl saló Alimentaria ha obert les portes a 4.000 empreses i milers de visitants professionals de tot el món. Les novetats, reformulacions i apostes de les companyies són quasi inabastables, però aquí teniu un tastet de les innovacions que s’hi poden trobar:

Inscriu-te a la newsletter Darwinisme empresarialInformació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Frankfurt sense carn: La marca Vegione presenta salsitxes de Viena i promet que, tot i el gust, no hi ha ni rastre de carn. Tampoc porten gluten ni soja, sinó que estan fetes a base de proteïna de llet, ous i vegetals.

Cargando
No hay anuncios

Embotit per a vegetarians: La catalana Noel desplega una nova gamma d’embotits a base de vegetals.

El xiclet energètic: Porta la cafeïna equivalent a dos cafès ‘expresso’. Són els xiclets L.A. Fuel, que prometen un efecte més immediat que les famoses begudes energètiques que ja hi ha al mercat.

Cargando
No hay anuncios

Brioxeria d’alga: Croissants, magdalenes i altres dolços de la valenciana Dulcesol introdueixen l’alga clorel·la a la base de la seva recepta. Només en algun producte el color, tirant a verdós, els delata.

Vermucola: És l’aposta de la vermuteria reusenca Miró. Un vermut en llauna, fàcil de consumir i barrejat amb cola per prendre com a refresc. L’empresa ja prepara ampliar la gamma amb llimonada i taronjada.

Cargando
No hay anuncios

Menjar sa entre hores: Els ‘snacks’ a base de pèsols arriben al mercat de la mà de Calbee Ibérica, que ho presenta com l’alternativa per ‘picar’ entre hores.

Cargando
No hay anuncios

Birra de Singapur: El gran grup Heineken presenta a Alimentaria el llançament de la cervesa Tiger a Espanya. Es tracta d’una beguda nascuda a Singapur i força estesa en mercats asiàtics que ja es pot trobar al mercat espanyol per primer cop aprofitant el ‘boom’ de la gastronomia asiàtica.

Galetes orgàniques: La ‘start-up’ de Barcelona Paul&Pippa fa només un any que fabrica i distribueix una gamma de galetes ‘premium’ orgàniques sense aromes artificials. Les varietats van des del pastís de pastanaga fins al tomàquet, l'olivada o el parmesà.

Cargando
No hay anuncios

Cacaolat amb cafeïna: El batut de xocolata català amplia la gamma amb el Cacaolat Mocca, una varietat que barreja cacau i cafè.

Cargando
No hay anuncios

Un tomàquet fusionat: A simple vista és un tomàquet com qualsevol altre. L’empresa de distribució d’hortalisses Gavà Grup presenta una nova varietat de tomàquet nascuda de l'encreuament de dues varietats ja existents: el tomàquet de pera de Girona i el costoluto genoveso italià. L’empresa començarà a introduir el monterosa a nous mercats europeus properament.