Gairebé 14.000 alumnes en els primers 40 anys

L'Escola Professional dels Oficis de la Carn, quatre dècades en servei

La importància de la formació fa que moltes associacions i gremis del sector del comerç organitzin cursos o seminaris. Aquest és el cas de la Fundació Ofi cis de la Carn, a la qual pertany el Gremi de Carnissers, Cansaladers i Xarcuters de Barcelona i Província, amb l’Escola Professional dels Oficis de la Carn. Aquesta escola, creada el 1973, va complir 40 anys d’existència el 2013. En aquestes quatre dècades han passat pel centre gairebé 14.000 alumnes i s’han organitzat 812 cursos de diverses durades amb un total de 22.600 hores docents.

L’activitat educativa de l’Escola es divideix en cinc grans àrees: formació contínua i reciclatge professional; formació en matèria de manipulació d’aliments; formació professional reglada; col·laboracions amb altres entitats i organitzacions (com ara l’Escola Agrària de Monells, del Departament d’Agricultura), i organització d’activitats diverses, com ara exposicions, tastos i congressos.

Cargando
No hay anuncios

Instal·lacions modernes

El 2010 va començar la reforma del centre i, després de dos anys de projectes i reformes, ara disposa d’unes instal·lacions i uns equipaments moderns. Entre d’altres, al centre hi ha una planta pilot de carnisseria i cansaladeria-xarcuteria equipada amb màquines, aparells i utensilis per desenvolupar aquesta activitat; una aula de cuina per a les demostracions de menjars preparats, i una aula multiespai per a la part teòrica dels cursos.

Cargando
No hay anuncios

Per a més informació consulta el web: www.escolaoficisdelacarn.com