"Un jove ha de buscar sempre la manera de gaudir del que fa"

Entrevista a Daniel Bellido, d'Artesania Koetania

Ha cursat estudis relacionats amb el món de l’artesania?

Sí, vaig estudiar escultura i joieria a l’Escola d’Arts i Oficis de Barcelona.

Quants anys fa que té l’empresa?

Cargando
No hay anuncios

Koetania, l’empresa que he fundat amb la meva sòcia, l'arquitecta Marta S. Blanco, té tres anys.

Com van ser els inicis?

Cargando
No hay anuncios

A Koetania creiem que encara som als inicis, que són molt intensos. Vam apostar fort per fer les coses segons els nostres principis, encara que signifiqués trencar esquemes i arriscar-se més. Confiem molt en el nostre motor creatiu.

Quina creu que ha estat o és la clau del seu èxit?

Cargando
No hay anuncios

Penso que encara és aviat per treure conclusions.

En què es diferencien dels seus competidors?

Cargando
No hay anuncios

A Koetania oferim la diversitat que el nostre client necessita. Per això fem sèries limitades de joies exclusives amb un ampli ventall de preus i disposem del servei de personalització per fer realitat la idea del client.

Quants clients tenen? N’hi ha de fora de Catalunya?

Cargando
No hay anuncios

Actualment tenim uns 3.500 clients, sumant l’espai físic i l’espai 'online', de Barcelona i d’altres indrets del món.

Quants treballadors tenen?

Cargando
No hay anuncios

Som els dos fundadors. Ara bé, segons el projecte, podem arribar a tenir fins a vint col·laboradors externs.

A un jove que es vulgui iniciar en l’ofici quin consell li donaria?

Cargando
No hay anuncios

Un jove ha de buscar sempre la manera de gaudir del que fa, perquè l’esforç no eclipsa la il·lusió. A més, ha de construir un bon equip humà amb el qual pugui imaginar i créixer personalment.

Com veu el futur de l’empresa a curt termini?

Cargando
No hay anuncios

Els propers tres anys ens plantegem consolidar la nostra vinculació amb la moda tant a Barcelona com a París i Milà.

I una mica més enllà, a mitjà termini?

Volem fer un creixement sostenible que pugui constituir un paraigua per al talent local emergent.