En directe
En directe
02/09/2018

Alabès-Espanyol, en directe

Segueix en directe el partit de la jornada 3 de la Lliga Santander entre l'Alabès i l'Espanyol

2-1. Min.96 | FINAL. Primera derrota de l'Espanyol amb Rubi. Dos gols de l'Alabès a la segona part decideixen el partit #rcde

2-1. Min.81 | Rubi ho intenta amb els canvis. Després de Melendo i Hernán Perez, ara entrarà Piatti. Però l'Alabès aguanta ferm en defensa #rcde

2-1. Min.58 | GOL de l'Alabès, gran contra dels vitorians i Rubén Sobrino marca el 2-1. L'Espanyol ha perdut el control del partit #rcde

1-1. Min.56 | GOL de l'Alabès, Borja Bastón remata de cap dins de l'àrea #rcde

0-1. Min.48 | I era fora de joc. El gol NO puja al marcador per fora de joc de Borja Iglesias #rcde

0-2. Min.47 | L'àrbitre ara analitza la jugada del gol amb el VAR. Possible fora de joc #rcde

0-2. Min.47 | GOOOOL de l'Espanyol, Sergio Garcia marca el segon #rcde

0-1. Min.48 | INICI DE LA SEGONA PART. L'Espanyol defensa el gol de Baptistao #rcde

0-1. Min.48 | DESCANS. L'Espanyol guanya gràcies al penal de Leo Baptistao en un partit dur #rcde

0-1. Min.48 | Borja Iglesias veu la groga per una falta en atac. La segona groga a l'equip de Rubi #rcde

0-1. Min.44 | Sergi Darder, amonestat. L'afició local protesta cada decisió arbitral després del penal #rcde

0-1. Min.40 | GOOOOL de l'Espanyol, Leo Baptistao transforma el penal #rcde

0-0. Min.38 | Penal a favor de l'Espanyol! El col·legiat l'ha xiulat mirant el VAR. Laguardia, amonestat #rcde

0-0. Min.30 | Baptistao gaudeix d'una segona ocasió, just quan s'atura el partit per permetre als jugadors hidratar-se #rcde

0-0. Min.22 | Baptistao! Bona ocasió del brasiler. El xut del davanter de l'Espanyol l'ha aturat Pacheco #rcde

0-0. Min.19 | Manu Garcia també veu la groga. L'Espanyol cada cop domina més i els bascos es defensen amb faltes #rcde

0-0. Min.12 | L'exjugador de l'Espanyol Mubarak Wakaso veu la primera groga del partit #rcde

0-0. Min.12 | L'Espanyol mica en mica imposa el seu joc. L'Alabès talla el joc amb faltes al mig del camp #rcde

0-0. Min.9 | L'equip local busca el gol directe i de moment, l'Espanyol no aconsegueix imposar el seu joc #rcde

0-0. Min.2 | L'Alabès marca gol, però l'àrbitre xiula unes mans de Manu Garcia just abans #rcde