La Champions en directe: Barça - Chelsea

1
Hansen 63'
Reiten 67'

Bona nit!

Nosaltres ho deixem aquí, amb el Barça classificat per a Eindhoven. Elles, a Europa, no fallen. I que duri!

Bona nit!

Les finalistes!

Ha tocat patir, però el partit ha acabat bé!

Arsenal o Wolfsburg?

El Barça coneixerà el seu rival a la final d'Eindhoven el dilluns, 1 de maig. Arsenal i Wolfsburg, després d'empatar a l'anada (2-2), s'enfrontaran a Londres

27 Apr 2023

Les jugadores del Barça fan la volta d'honor!

Que comenci la festa!

Avui, el Camp Nou no es buida... crits d'"oé, oé" i festa amb les jugadores, que també volen celebrar-ho amb l'afició

27 Apr 2023
La crònica!

Eindhoven ja no és un simple desig: el Barça jugarà la final de la Champions

Sergi Escudero
27 Apr 2023

Sona l'himne al Camp Nou. El Barça, patint però amb mèrits propis, ja és a la final de la Champions d'Eindhoven

27 Apr 2023
FINAL: Barça 1 - 1 Chelsea... A LA FINAL DE LA CHAMPIONS!!

Minuts d'imprecisions al Camp Nou. El Barça no acaba de conservar la pilota i el Chelsea no sap com trencar la línia defensiva culer. Queden dos minuts

S'afegeixen QUATRE minuts al Camp Nou

Targeta groga

Doble GROGA, per a Cuthbert i per a Giráldez, per encarar-se en un servei de banda

L'entrada de Geyse ha donat una mica d'oxigen al Barça, que intimida en atac i això fa que el Chelsea hagi de ser una mica més prudent

Xut fora

Nervis al Camp Nou, que només té un gol d'avantatge... pèrdua i atac. La rematada final de Kerr, però, surt força desviada

Canvi

CANVI al Barça: Geyse entra en el lloc d'Aitana Bonmatí

Lesió

Aitana ha rebut un cop i ha necessitat assistència. I, oh meravella, les jugadores del Chelsea aprofiten per fer un temps mort...

Canvi

CANVI al Chelsea. Kaneryd entra en el lloc de Périsset

Aturada

Ocasió del Chelsea, de Cuthbert. Bloca Paños amb seguretat!

Canvi

CANVIS al Chelsea. Harder i James entren en el lloc de Carter i Reiten

El gol ha donat ales al Chelsea, que s'ho creu. I no té res a perdre. Minuts de dubte al Camp Nou

Ai, ai, ai! Pèrdua del Barça en zona perillosa i atac de Kerr. Sort que la jugadora del Chelsea no té el dia!