En directe
En directe
14/06/2013

El minut a minut del Barça Regal-Reial Madrid

L'equip de Xavi Pascual busca el triomf en el tercer partit de la final de la Lliga Endesa

El quart partit es juga al Palau aquest diumenge. Si el Barça perd, el Madrid serà campió.

Final del partit. Barça 72-84 Reial Madrid. Els blancs dominen de nou la final de la Lliga Endesa

El Madrid s'escapa amb un triple de Mirotic. Barça Regal 72-80 Reial Madrid. Darrer minut de joc al Palau Blaugrana

Mirotic. Barça 70-77 Madrid (1.45)

Tir lliure de Tomic. Barça Regal 70-75 Reial Madrid. 2:11 per arribar al final.

Triples consecutius de Llull, Navarro i Mirotic. Barça 68-75 Madrid (2:52 per arribar al final)

Navarro, 17 punts. Barça 65-69 Reial Madrid. Falten 4:21 minuts

Navarro, amb 15 punts, no permet al Madrid escapar-se del tot. Barça 63-69 Madrid

Tomic arriba als 9 punts. Barça Regal 61-65 Reial Madrid. Parcial 11-9 en el darrer quart.

Felipe Reyes, 20 punts. Barça 59-65 Reial Madrid

Triple de Navarro! Barça 57-63 Madrid.

Joan Carles Navarro arriba als 1.000 punts contra el Madrid durant la seva carrera professional.

Navarro, 2 tirs lliures. Barça 54-61 Reial Madrid

2+1 de Felipe Reyes. Màxima diferència favorable als visitants. Barça Regal 52-61 Reial Madrid.

Final del Tercer quart al Palau Blaugrana. Barça Regal 50-56 Reial Madrid

Llull pispa la cartera i suma dos punts. S'escapa de nou el conjunt blanc. Barça 48-53 Madrid

Mavrokefalidis ja porta 4 faltes personals. Problemes defensius del Barça, empat 48-48.

Todorovic, bon rebot ofensiu i 2 punts. Barça 48-47 Madrid

Temps mort del Madrid. Parcial del Barça d'11-4 en aquest tercer quart.

2+1 d'Ante Tomic! El Barça reacciona i domina el marcador. Barça Regal 46-45 Reial Madrid