En directe
En directe
16/06/2013

El minut a minut del Girona-Alcorcón

Dimecres, primer partit de la final a Girona. Dissabte, el partit de tornada a Almeria. Els dos partits, a les 20 h.

Final a Montilivi!!! Girona 3-1 Alcorcón. L'equip gironí jugarà la fase final d'ascens a Segona A contra l'Almeria.

Ion Vélez xuta alt! Minut 90 i el Girona guanya 3-1.

Gol de l'Alcorcón, marca Mora. Girona 3-1 Alcorcón (86')

Tercer gol del Girona! Gooool de Juanlu! Girona 3-0 Alcorcón (79')

Jandro gairebé aconsegueix el tercer gol del Girona! Girona 2-0 Alcorcón (56')

Inici de la segona part a Montilivi. Girona 2-0 Alcorcón.

Descans a Montilivi. Girona 2-0 Alcorcón amb els gols d'Acuña i Juanlu.

El Jaén guanya als penals per 4-3. El Lleida eliminat de la fase d'ascens a Segona A. El partit ha acabat 1-1.

Gooool de Juanlu!!!! Girona 2-0 Alcorcón!!!! (38')

Almeria 2-1 Las Palmas, final. L'equip andalús seria el rival del Girona si els catalans acaben la feina avui.

Si el Lleida guanya, el futbol català tindrà un nou club de Segona A, ja que el seu rival per pujar seria L'Hospitalet.

Final de la pròrroga a Jaén. Jaén 1-1 Lleida. Els penals decidiran la sort del Lleida.

Charles marca en el darrer minut de la pròrroga i l'Almeria jugarà la final de la fase d'ascens a Primera. Ara, el seu rival seria el Girona.

Juanlu! Manu atura el xut de Juanlu quan l'afició del Girona ja cantava el 2-0. Segueix guanyant l'equip local 1-0 (26')

Final de la primera part de la pròrroga a Jaén. Jaén 1-1 Lleida

Acuña marxa del terreny de joc lesionat. Entra Ion Velez. Guanya el Girona 1-0

Gol del Girona!!! Gol d'Acuña als 5 minuts de joc! Assistència del porter Becerra i el davanter fa el primer!

El Girona juga amb Becerra, Jose, Chus Herrero, Moisés Hurtado, David Garcia, Tebar, Luso, Juanlu, Felipe Sanchón, Jandro i Acuña