En directe
En directe
10/08/2013

El partit del Barça contra la selecció de Malàisia (1-3, FINAL)

Fins aquí la transmissió del partit. Tornem el cap de setmana amb el primer partit de Lliga. Bona tarda i bon estiu a tothom

I la notícia de la lesió de Cesc: té un esquinç al turmell dret

FINAL Malàisia 1 - 3 Barça (Cesc, Neymar, Piqué)

85' Tello ha intentat el gol amb una jugada individual per l'esquerra. Ha superat el defensa per velocitat, inicialment, però ha acabat errant a l'àrea

83' CANVI al Barça. Dongou i Bartra entren per Cesc i Piqué

82' Cesc s'ha lesionat i abandona el terreny de joc. Té mal al turmell dret

80' Canvi al Barça: Bagnack entra en el lloc de Mascherano

78' A punt d'arribar el gol de Jonathan dos Santos, que ha rematat de volea des del punt de penal. El porter se l'ha trobat i ha atrapat finalment en dos temps

74' GOL de Gerard Piqué! Control del central, en posició de davanter centre, i rematada impecable

69' Montoya ha provat la centrada per la rematada de Sergi Roberto, que ha xutat forçat i massa alt

60' El Barça fa CANVIS: Pinto, Song, Sergi Roberto i Dos Santos entren per Valdés, Busquets, Iniesta i Xavi

57' Doble oportunitat del Barça, amb una centrada que acaba en córner i un xut des de la frontal que atrapa el porter després d'un rebuig

51' El combinat malai continua fent un futbol força dur. Ara hi ha hagut falta de Kandasamy sobre Iniesta

48' Primera ocasió de Tello, que rep de Cesc a l'àrea però xuta molt forçat

Alves, Alba i Neymar s'han quedat a la banqueta, i han entrat Montoya, Adriano i Tello

L'ONZE del Barça en aquest segon temps, amb tres canvis: Valdés; Montoya, Piqué, Mascherano, Adriano; Xavi, Busquets, Iniesta; Tello, Cesc, Alexis

Comença la segona part. Malàisia 1 - 2 Barça

DESCANS Malàisia 1 - 2 Barça

44' Tangana entre Cesc i Wan Zack. El malai li ha fet una planxa quan la pilota no estava en joc