En directe
En directe
06/10/2019

Barça-Sevilla, minut a minut

Segueix en directe el partit entre el Barça d'Ernesto Valverde i el Sevilla que es disputa al Camp Nou

Gonzalo Romero

Valverde: "Els entrenadors tenim el nostre punt de vista, però jo crec que l'expulsió d'Araujo no ha estat falta. És la meva sensació"

Valverde: "El resultat de la primera part ha estat ampli perquè hem estat molt encertats. No hem controlat el joc com ens hagués agradat. Hem tingut dificultats per iniciar les accions"

Ter Stegen analitza la victòria del Barça contra el Sevilla (4-0): "Hem patit en alguns moments del partit, però també hem sabut demostrar el nostre nivell"

06 Oct 2019

El Barça mortifica Lopetegui cruspint-se el Sevilla a les àrees (4-0)

Toni Padilla

FINAL! El Barça guanya el Sevilla gràcies als gols de Luis Suárez, Vidal, Dembélé i Leo Messi

4-0, minut 89: COMPTE! Targeta vermella per Dembélé per doble amonestació. El Barça jugarà amb dos homes menys fins al final del partit!

4-0, minut 86: VERMELLA per Araujo! Expulsió directa per al central uruguaià minuts després de debutar en el Camp Nou!

4-0, minut 85: Messi de nou! L'argentí busca el doblet en el tram final de partit contra el Sevilla!

4-0, minut 77: Messi transforma una falta directa per arrodonir la golejada contra el Sevilla. L'argentí suma el primer gol en Lliga d'aquesta temporada!

4-0, minut 77: GOOOOOL del Barça, GOL de Messi!

ÚLTIM CANVI del Barça (73'): marxa Todibo amb problemes físics i debuta al Camp Nou l’uruguaià Araujo

3-0, minut 71: el Sevilla segueix buscant el gol de l'honor. Ter Stegen suma una nova intervenció per mantenir el 3-0

3-0, minut 70: Segueixen els canvis al Camp Nou. Surt Ivan Rakitic en el lloc d'Arturo Vidal. Minuts per al croat contra el seu exequip

CANVI al Sevilla (65'): 'Chicharito' Hernández entra en el lloc de De Jong.

CANVI al Barça (64'): Sergio Busquets entra en el lloc d'Arthur. Bon partit del brasiler, que ha fet l'assistència del gol d'Arturo Vidal

3-0, minut 60: Messi!! L'argentí ha pogut fer el quart del Barça després d'una jugada individual marca de la casa!

3-0, minut 52: Aturada de Ter Stegen! L'alemany evita el gol de Reguilón. El moment del porter del Barça és espectacular!

3-0, minut 48: De Jong al pal! El davanter del Sevilla no ha pogut transformar el seu xut a l'àrea de Ter Stegen!

3-0, minut 46: el Sevilla comença la segona part amb doble canvi. L'exblaugrana Munir i Joan Jordán entren en el lloc de Nolito i Oliver Torres

COMENÇA la segona part al Camp Nou: el Barça guanya 3-0 contra el Sevilla