En directe
En directe
21/04/2019

El Bayern-Barça, en directe

FINAL!! El Barça guanya el primer partit de les semifinals de Champions i s'apropa a la final (0-1). Les blaugranes hauran de rematar la feina contra el Bayern a Barcelona. El partit serà diumenge vinent al Miniestadi

0-1. Minut 90. AL PAL! El Bayern ha estat a punt d'empatar amb un xut de falta directa. El Barça respira

0-1. Minut 84. Últim CANVI del Barça: entra Andressa Alves en el lloc de Mariona

0-1. Minut 81. Ha tingut el segon gol Oshoala! La davanter nigeriana pressiona, rep la pilota al balcó de l'àrea i xuta directament fora. El Barça vol el segon gol

0-1. Minut 73. Nova ocasió del Bayern i nova aturada de Paños! La portera ha evitat l'empat de les alemanyes. Segueix guanyant el Barça

0-1. Minut 71. Nou CANVI del Barça: entra Aitana per Losada

0-1. Minut 66. CANVI al Barça: entra Asisat Oshoala en el lloc de Toni Duggan. Lluís Cortés oxigena la línia ofensiva per intentar fer un segon gol

0-1. Minut 62. GOOOOOL de Hamraoui, gol del Barça! Gran xut creuat de la futbolista blaugrana, que estrena el marcador a Munic. L'equip de Lluís Cortés ja lidera les semifinals de Lliga de Campions

El Lió guanya el Chelsea a l'altre partit de semifinals (2-1). L'eliminatòria es decidirà a Londres. El Barça també necessita gols per apropar-se a la gran final

0-0. Minut 50. El Barça demana penal per una acció de Martens a l'àrea del Bayern. L'equip es queixa, però la pilota segueix rodant

0-0. Minut 48. Falta perillosa del Barça, centrada i rematada lluny de la porteria. Primera ocasió de les blaugranes a la segona part

COMENÇA la segona meitat! El Barça segueix buscant el gol per superar el Bayern (0-0) a l'anada de les semifinals de Lliga de Campions

DESCANS a Munic: Barça i Bayern empaten a 0. Bona primera meitat de les blaugranes, amb dos xuts al pal

0-0. Minut 39. El Barça té la pilota, però el Bayern crea perill a la contra. Nova ocasió de les alemanyes i aturada de Paños. Segueix l'empat a Munic

0-0. Minut 33. SEGON PAL del Barça! Losada no pot fer el primer gol per molt poc. L'equip de Lluís Cortés mana a Munic

0-0. Minut 22. PILOTA AL PAL de Hamraoui! La jugadora protagonitza l'ocasió de gol més clara de les semifinals

0-0. Minut 19. El Barça lidera el partit des de la pressió defensiva i la circulació de pilota. Les blaugranes segueixen buscant el gol contra el Bayern

0-0. Minut 7. COMPTE! Damnjanovic ha tingut el primer gol del partit. El seu xut surt massa creuat i el Barça respira a Munic.

0-0. Minut 5. Primera ocasió del Barça! Hamraoui busca el gol amb un xut llunyà, que surt desviat. L'equip comença a generar perill a camp rival