"Volem més palanques, president": 'La Molinada' del Barça-Bayern

Que sigui l'última vegada: els apunts en fred de l'eliminació del Barça a la Champions

Xavi Hernández Navarro
26 Oct 2022
La crònica

El Barça no pot deixar de plorar a una Champions convertida en una tortura (0-3)

Toni Padilla
26 Oct 2022
FINAL: Barça 0 - 3 Bayern
Gol

GOL del Bayern! GOL de Kimmich! 0-3! El Bayern fa més gran la ferida amb un gol al darrer minut contra un Barça totalment desmotivat

El Barça busca el gol de l'honor. Però ni això. Aquesta Champions, definitivament, és per oblidar

Nova acció atacant del Barça que desaprofita l'equip, espès com poques vegades, sense energia ni coratge

Canvi

CANVI al Barça. Pablo Torre entra en el lloc de Lewandowski

Últim quart d'hora. El Barça s'ha oblidat del joc col·lectiu i tothom fa la guerra pel seu compte. L'única part positiva és que l'afició, malgrat tot, no ha deixat de banda l'equip

Xut fora

Ocasió d'Ansu, que ha fet una acció individual però ha acabat xutant al lateral de la xarxa

El problema no és la derrota. És la sensació que el Barça, a nivell col·lectiu, en cap moment ha pensat en la victòria

Canvi

Més CANVIS. Al Barça, Eric i Ansu entren en el lloc de Kounde i Dembélé. Al Bayern, Gravenberch entra per Musiala

Arribada perillosa del Barça. Una pilota interior per a Raphinha que pot fer un bon control però que no encerta en rematar

Canvi

CANVIS al Bayern. Müller i Pavard entren en el lloc de Choupo-Moting i Upamecano

Canvi

CANVIS al Barça. Ferran Torres i Raphinha entren en el lloc de Busquets i Pedri

A punt de marcar el Barça! Acció que inicia Pedri, que segueix Marcos i que intenta finalitzar Lewandowski trepitjant la pilota i xutant. Però la defensa s'ha pogut anticipar

Gol anul·lat

Gol anul·lat al Bayern per fora de joc! Encadra gràcies, perquè Gnabry havia cavat un golàs espectacular

Xut fora

Ocasió de Busquets, que xuta als núvols després d'una bona jugada de Balde i Pedri

Transició perillosa per al Barça... però ara qui perdona és Dembélé, que s'adorm i permet a la defensa del Bayern recular a temps. Era un mà a mà amb el porter claríssim!

El Barça ho intenta però amb molt poca fe. I amb l'agreujant que alguns jugadors estan quedant molt assenyalats. Bellerín, sobretot