FINAL! Chelsea 0 - 4 Barça!
Gol anul·lat

Gol anul·lat a Oshoala pe fora de joc previ. És clar, de Vicky Losada

Xut fora

El Barça, a punt de fer el cinquè! Atac d'Oshoala per la banda dreta, arribant a l'àrea i encarant la porteria. Però xutant desviat

Últims cinc minuts. El partit està vist per a sentència. El Chelsea busca el gol de l'honor metre al vestidor del Barça ja preparen el cava... i la ratafia!

Canvi

CANVIS al Barça:  Crnogorcevic i Serrano entren en el lloc de Marta Torrejón i Ouahabi

Canvi

CANVIS al Barça. Vicky Losada i Oshoala entren en el lloc d'Alexia i Jenni Hermoso

Aturada

Aturada de Paños! Cop de cap de Harder, la jugadora més activa del Chelsea, que atura la portera, molt ben situada!

Xut fora

I ara ataca Jenni Hermoso, que prova de fer un atac en solitari per l'esquerra. Però no ha xutat bé un cop ha entrat a l'àrea. Pilota fora

Resposta del Chelsea, amb un atac de Harder que acaba amb una centrada que no pot rematar ningú. La treu la defensa. El Barça segueix sentint-se molt segur al darrera

Canvi

Primer CANVI al Barça. Mariona Caldentey entra en el lloc de Graham Hansen

Aturada

Ocasió del Barça! Novament Lieke Martens, la reina de la banda esquerra, arribant a la línia de fons. Ara ha xutat, però la portera Berger ha blocat en dos temps

El Barça, molt segur en defensa. El Chelsea busca el miracle de remuntar quatre gols en 35 minuts. Hi posen ganes però els falta precisió, sobretot als últims metres

Minuts de perill del Chelsea, instal·lat a camp del Barça, jugant molt a prop de l'àrea

Aturada

Comença la segona part amb un atac del Chelsea i una bona aturada de Sandra Paños

16 May 2021
DESCANS: Chelsea 0 - 4 Barça
Aturada

Atura Paños! Ji ha provat la rematada des de 25 metres, ajustada al pal, però Paños ha estat atenta i ha blocat la pilota

Última ocasió de la primera part. Una falta favorable al Chelsea. Xutaran directe

Aturada

Ocasió del Chelsea! Harder apareix per fer una acció personal des de la banda esquerra, retall i xut que atura Paños amb una bona estirada

Gol

GOOOOOOOL del Barça!! GOL de Graham Hansen!! 0-4!! Quin festival. Jugada majestuosa de Lieke martens per la dreta, arribant a la línia de fons i regalant el gol a Graham Hansen