El clàssic en directe: Barça - Reial Madrid

El Barça demostra davant mig món la seva impotència (1-2)

Toni Padilla
24 Oct 2021
FINAL: Barça 1 (Agüero) - Madrid 2 (Alaba, Lucas)
Gol

GOOOOL del Barça!! GOL del Kun Agüero! 1-2! Centrada de Dest i bona rematada del Kun, amb molta classe per ajustar el marcador...

Gol

GOL del Madrid! GOL de Lucas! 0-2! Després d'una ocasió molt clara del Barça per empatar, transició i gol de Lucas... i fins aquí el clàssic

Canvi

Un altre CANVI al Madrid. Carvajal entra en el lloc de Valverde, que deu haver quedat grogui després del cop de cap fortuït amb Piqué

Lesió

Ara s'ha fet mal (o diu haver-se fet mal) Courtois. Es queixa del genoll. Sigui el que sigui, s'ho ha fet solet, refusant una pilota

Últims minuts del clàssic. El Madrid, perdent temps descaradament. El Barça busca el gol, però té molt poques idees, individuals i col·lectives. Pinten bastos

Canvi

CANVI al Barça. Luuk de Jong entra en el lloc de Gavi

Xut fora

Ho prova el Kun! Rematada de cap, forçada, i pilota que surt per sobre el travesser

Lesió

Xoc de caps entre Piqué i Valverde. Necessiten atenció però la cosa no passa d'aquí. Segueix el joc

Targeta groga

GROGA per a Mendy, per perdre temps. El Barça està malament però el Madrid tampoc és que estigui per tirar coets

Canvi

Un altre CANVI al Barça. Sergi Roberto entra en el lloc de Frenkie de Jong

Canvi

CANVI al Barça. Aguero entra en el lloc d'Ansu Fati

Xut fora

Ocasió de Dest! Ho ha provat des de la frontal, amb molta intenció. La pilota ha sortit fregant l'escaire!

Canvi

CANVI al Madrid. Fede Valverde entra en el lloc de Rodrygo

Aturada

Ter Stegen salva el Barça! Gran assistència de Modric i rematada de Benzema que atura el porter. Sort que ha xutat tal com queia i que no ha apuntat bé. Estava sol!

Atenció al Madrid, que Vinicius pot córrer a l'espai... però per sort Dest ha estat ràpid i ha pogut evitar la rematada. Era una ocasió molt clara!

GROGA per a Gerard Piqué, per protestar un possible penal per mans de Kroos. La pilota toca clarament al braç, però en l'acció també hi ha una brega amb De Jong. L'àrbitre diu que res de res

Després de la fogonada inicial del Barça, el Madrid comença a agafar el pols del partit, novament. Els blancs s'han fet amb la pilota i han traslladat el joc a camp blaugrana

Aturada

Bon inici del Barça, a la segona part. Coutinho ha tingut una primera rematada, però la defensa ha refusat. I després ha xutat Ansu, però ha blocat Courtois. Almenys, de moment, això pinta millor