La Copa en directe: Athletic Club - Barça

Segueix en directe el partit de Copa entre Athletic Club i Barcelona

Iker Muniain 105' Nico Williams 2'
Pedri 93' Iñigo Martínez 86' Ferran Torres 20'
21 Jan 2022
FINAL: Athletic Club 3 - 2 Barça

El Barça, a la desesperada, intentant buscar el gol com sigui. Penjant pilotes. Araujo es queda directament a l'atac

Gol anul·lat

Gol anul·lat a Ferran Torres per fora de joc. És molt clar, d'un parell de metres

Gol

GOL de l'Athletic! GOL de Muniain! 3-2! L'Athletic no perdona i marca de penal, enganyant Ter Stegen i fent el 3 a 2 just al final de la primera part de la pròrroga

Penal

Penal a favor de l'Athletic! Penal que indica el VAR per unes mans molt discutibles de Jordi Alba. Li ha tocat la pilota al braç quan queia... molt discutible

Targeta groga

GROGA per a Pedri, per intentar tallar un atac de l'Athletic agafant Muniain per la samarreta

Canvi

CANVI al Barça. Dest entra en el lloc d'Ansu Fati... que s'ha lesionat en un esprint. Quina mala sort...

20 Jan 2022
FINAL! Athletic 2 - 2 Barça. Ens en anem a la pròrroga!
Gol

GOOOOOOOL del Barça!! GOL de Pedri!! 2-2!! Arriba l'empat a la desesperada en una acció al descompte. Centrada, refús, Alves ho prova de xilena, un altre refús... i Pedri que caça la pilota i la clava al fons de la xarxa!

Gol anul·lat a l'Athletic, de Berenguer. Havia rematat a plaer al punt de penal però en posició incorrecta

Gol

GOL de l'Athletic Club! GOL d'Iñigo Martínez! Falta lateral mal defensada, pilota al segon pal, una primera rematada que salva Ter Stegen i, després, Iñigo marca a plaer al segon pal

Xut fora

Minuts de perill de l'Athletic, que havia aculat el Barça. Per sort, els bascos tenen la pólvora mullada

Canvi

CANVI a l'Athletic. Berenguer entra per Raúl García

GROGA per a Piqué, per una entrada sobre Muniain. Clara, tallant una transició

Pifia

Falta perillosa a favor del Barça que vol xutar Jordi Alba. El lateral s'acosta a la pilota... i rellisca. Bravo

El Barça no té el control del partit i l'Athletic, mica en mica, es va acostant amb perill. O arriba alguna individualitat, o això se li farà molt llarg al Barça...

Xut fora

Ocasió de l'Athletic, d'Iñaki Williams! Una transició després d'un atac llarg del Barça, centrada i rematada que se'n va alta

Canvi

CANVIS al Barça. Frenkie de Jong i Ansu Fati entren en el lloc de Gavi i Jutglà

Aturada

Ocasió de l'Atlhetic, amb una pilota interior per a Nico Williams que pot refusar Ter Stegen. El partit segueix sent de domini local

Canvi

S'ha lesionat Sancet. S'ho ha fet tot sol, al genoll esquerre. Ha provat de continuar però no pot. CANVI obligat. Iñaki Williams entra en el seu lloc