La Copa en directe: Athletic Club - Barça

L'equip de Xavi Hernández disputa els quarts de final a San Mamés

Lamine Yamal 31' Robert Lewandowski 27'

Bona nit!

Nosaltres ho deixem aquí. El cap de setmana, més futbol. Que descanseu!

Sense catalans a la Copa

En una temporada on molts somiaven amb una possible final catalana, doncs resulta que el mateix dia se'n van els dos cap a casa. El Mallorca ha acabat amb el somni del Girona abans que l'Athletic Club superés el Barça a San Mamés. Un altre any serà...

25 Jan 2024

Una bufetada per reflexionar: els apunts en calent de l'Athletic-Barça

Xavi Hernández Navarro

Araujo: "En el gol a la pròrroga, hem de ser més intel·ligents"

Les paraules d'Araujo, central blaugrana:

"És una llàstima perdre aquest partit i quedar fora de la Copa. És un camp on la gent sempre pressiona però nosaltres hem competit. Hem demostrat caràcter. Ens ha fallat el gol a la pròrroga quan només faltava un minut per al descans. Hem de ser més intel·ligents en aquestes situacions"

"Hem de continuar lluitant. Tenim la Champions, la Lliga. Hem de mirar les coses bones, hem jugat amb jugadors joves, amb molt caràcter i hem competit"

"Em molesta el genoll, de ja fa setmanes. En l'acció amb Iñaki me l'ha torçat una mica, però he pogut continuar"

25 Jan 2024

El Barça també s'estimba a la Copa i cau cruelment a Bilbao (4-2)

Toni Padilla
25 Jan 2024
FINAL: Athletic Club 4 - 2 Barça
Gol

GOL de l'Athletic! GOL de Nico! 4-2! Amb el Barça buscant el gol desesperadament, i amb l'àrbitre empassant-se el xiulet perquè no fos cas, arriba una transició letal per matar el partit. El Barça, al carrer

Targeta groga

Segueix el festival de targetes per als jugadors del Barça. GROGA per a Sergi Roberto, per una falta, tallant una transició. I abans l'ha vista De Jong per protestar

Polèmica arbitral

Les decisions arbitrals tampoc ajuden massa. L'Athletic es dedica a perdre temps i l'àrbitre els segueix el joc

Aturada

Quina aturada d'Iñaki Peña! L'altre Iñaki, Williams, remata una pilota al segon pal i el porter la refusa amb la cara!

Aturada

Ocasió de Marc Guiu! Rep a la frontal i pot xutar, però no engalta bé la pilota. Li surt un tir mossegat i centrat. Fàcil per al porter. Quina llàstima!

Protesta San Mamés, que demana la segona groga per a Héctor Fort. El lateral se l'ha jugada amb una falta al mig del camp

L'Athletic, replegat. El Barça, mirant de construir. Però els jugadors estan molt cansats. Si arriba l'empat serà per una genialitat o per un cop de fortuna

Xut fora

Ocasió de Villalibre, rematant un córner. La pilota surt desviada per poc

Canvi

Comença la segona part de la pròrroga amb un CANVI al Barça: Marc Guiu entra en el lloc de Lamine Yamal

24 Jan 2024
DESCANS: Athletic 3 - 2 Barça
Gol

GOL de l'Athletic! GOL d'Iñaki Williams! 3-2! Pèrdua de Sergi Roberto al mig del camp, atac de l'Athletic ràpid i pilota que acaba a gol després d'un primer tir al pal

Canvi

CANVI a l'Athletic: Mikel Jauregizar entra en el lloc d'Unai Gómez

Canvi

Últim CANVI al Barça: Sergi Roberto entra en el lloc de Pedri

Xut fora

I una altra ocasió de l'Athletic, ara d'Ander Herrera, que remata desviat. Sort que no tenen massa qualitat, en general, perquè si arriben a ser mínimament bons ens en cau un sac