Ja pots llegir la CRÒNICA del partit

22 Apr 2021
FINAL: Barça 5 - 2 Getafe
Gol

GOOOOL del Barça!! GOL de Griezmann!! 5-2!! Griezmann no falla. Messi li ha regalat el llançament i el francès marca amb un tir ajustadíssim al pal

Penal

Penal a favor del Barça! Penal sobre Griezmann. Ell mateix el xutarà

Xut fora

A punt d'arribar el cinquè. Pilota a l'espai per a Messi, que remata una mica forçat. La pilota, alta

Ara sí, partit sentenciat, tot i que el Getafe segueix bolcat a l'atac. Hauria de passar-ne una de molt grossa perquè el Barça no guanyés avui

Gol

GOOOOOOOOL del Barça!! GOL d'Araujo!! 4-2!! El gol de la tranquil·litat arriba de córner! Messi centra, molt tancat, quasi buscant el gol olímpic. I al primer pal apareix Araujo, salta MOLT i barraca!

Koeman, visiblement preocupat pel que està veient a la gespa. El Barça està bastant cansat i el Getafe ha passat a tenir el pes del partit. No genera ocasions, però en qualsevol accident...

Últims quinze minuts. El Getafe, que estava totalment fora del partit, hi ha entrat gràcies al penal d'Araujo. I va a totes. O el Barça troba un contraatac, o patirà

Canvi

I també fa un CANVI el Getafe. Miranda entra en el lloc d'Arambarri

Canvi

CANVI al Barça. Umtiti entra en el lloc de Mingueza

Resposta del Barça, amb un atac que inicia Messi però que no segueix bé Trincao. El portuguès s'equivoca quan vol tornar la pilota a Messi, amb una passada defectuosa. Era una acció clara per marcar!

Gol

GOL del Getafe! GOL d'Ünal! 3-2! El Getafe no falla el penal i torna a entrar al partit

Penal

Intervé el VAR per xiular penal a favor del Getafe. És penal clar. Una trepitjada d'Araujo a Ünal que no havia vist l'àrbitre

Canvi

També fa un CANVI el Barça. Trincao entra en el lloc de Sergi Roberto

Canvi

Un altre CANVI al Getafe. Enes Ünal entra en el lloc d'Ángel

Sembla que el Barça es posa les piles i recupera el control del partit. Sense pressa, sense arriscar, amb possessions llargues i intentant que sigui el més lluny de la porteria de Ter Stegen

El Getafe, més actiu en l'inici de la segona part. Arribades a l'àrea de Ter Stegen, tot i que sense rematar

Comença la segona part amb CANVIS als dos equips.

Al Barça, Ilaix i Araujo entren en el lloc de Piqué i Lenglet.

Al Getafe, Arambarri, Akurugu i Abdulai entren en el lloc de Maksimovic, Cucurella i Sofian