En directe
En directe
05/08/2015

Barça - Roma (3-0, final)

I fins aquí el seguiment del Gamper. Bona nit i fins dimarts, a la final de la Supercopa d'Europa entre el Barça i el Sevilla

Rakitic: "Hem de seguir així però encara ens falta millorar. Encara no estem al nivell de l'any passat"

Paraules del migcampista croat, designat millor jugador del Gamper:

"Cada partit és especial, encara que sigui un amistós com avui. És un honor dur aquesta samarreta i més poder competir com ho hem fet avui"

"Estem treballant molt bé com a equip. Qui marqui els gols, al final, no té importància"

"El míster ens ha posat bona nota en aquesta temporada. Hem de seguir així, tot i que encara ens falten per millorar algunes coses. Encara no estem al nivell de l'any passat"

Ivan Rakitic, escollit el millor jugador del Gamper

El migcampista croat, l'únic que ha jugat els 90 minuts en aquest Gamper, ha estat designat com el futbolista més valuós del partit

Final! Barça 3 - 0 Roma. Els blaugranes s'adjudiquen el 50è trofeu Joan Gamper

Triomf contundent i merescut dels de Luis Enrique, que han dominat el partit de principi a final. Aquesta és la crònica dels Gamper

I més canvis al Roma... al minut 90 del Gamper!

Doncs el Roma fa dues substitucions al límit del temps reglamentari: Ibarbo i Sanabria entren en el lloc d'Iturbe i Ljajic

Groga per a Bartra, per tallar una contra del Roma

Intent de contracop del conjunt romà, de Iturbe, que frena Bartra amb el maluc. L'àrbitre li ensenya la targeta

Últims minuts al Camp Nou, i el Barça que continua dominant

85' Queden cinc minuts perquè s'acabi un Gamper on el Barça ha dominat des del primer minut i en què és just guanyador. El 3-0, fins i tot, s'ha quedat curt pel que s'ha vist. Partidàs dels de Luis Enrique, amb uns o altres futbolistes. Llàstima de la lesió de Jordi Alba

Atenció! Canvi obligat al Barça, s'ha lesionat Jordi Alba

74' Perill, perquè s'ha fet mal Jordi Alba. Tot sol, s'ha queixat d'un problema muscular i ha demanat immediatament el canvi. Halilovic ha entrat al seu lloc. I els serveis mèdics del Barça s'han endut el jugador directament cap als vestidors

Més canvis al Roma, que ja ha rellevat tots els futbolistes que han sortit de titulars

70' Dues modificacions més al Roma: Paredes entra en el lloc de Nainggolan, mentre que Romagnoli ho fa en el lloc de Mapou

Crits de "Pedro, Pedro" al Camp Nou

El davanter canari ha estat ovacionat per partida doble quan ha entrat al terreny de joc. Primer, en la substitució, i després quan ha tocat la primera pilota. Els crits de "Pedro, Pedro", molt carinyosos, per un futbolista que amb gairebé tota seguretat deixarà el club blaugrana d'aquí uns dies per anar al Manchester United

GOL del Barça, GOL de Rakitic!

64' Quina gardela de Rakitic! Pilota fora l'àrea, més enllà de la mitja lluna, que entra per tot l'escaire. Un xut fortíssim i col·locat, impossible per al porter De Sanctis

I ara és el torn dels canvis del Roma

62' També mou la banqueta Rudi García: Cole, Ljajic, Totti, De Rossi i Ucan entren en el lloc de Torosidis, Falqué, Gervinho, Keita i Pjanic

Reguitzell de canvis al Barça

60' Luis Enrique canvia gairebé tot l'equip, excepte Rakitic i Bartra. És a dir, que Bravo, Piqué, Busquets, Pedro, Iniesta, Sandro, Munir i Sergi Roberto han entrat en el lloc de Ter Stegen, Mathieu, Mascherano, Messi, Rafinha, Suárez, Neymar i Alves

Primera arribada del Roma en aquest segon temps

57' Gervinho ha tornat a acostar-se a la porteria del Barça i ha pogut fer un xut a porteria, aprofitant-se d'un error d'Alves en una pilota aèria. El davanter del Roma ha agafat la pilota i ha fet un retall, al mateix Alves, però el xut final ha acabat en córner

Segueix el domini del Barça, amo i senyor del partit

51' Després de la jugada inicial de Messi, Jordi Alba ha tingut la primera ocasió de la represa: una arribada per la banda esquerra i una internada a l'àrea que ha acabat amb un centre-xut que ha sortit fregant el pal del porter De Sanctis

94.422 espectadors al Gamper

Mentre Messi fa la primera jugada del segon temps, el Barça ha informat que hi ha 94.422 espectadors al Camp Nou per veure aquest partit contra el Roma, del Gamper. Això significa 15.000 espectadors més que ara fa un any. Realment, l'estadi fa patxoca!

Canvis al Barça i al Roma, durant el descans

En un partit no oficial, es podran fer tants canvis com sigui necessari. D'entrada, al Barça, Jordi Alba ha entrat per Vermaelen. Mentre que al Roma, De Sanctis, Iturbe, Maicon i Manolas han entrat en el lloc de Szscesny, Destro, Florenzi i Castán

Comença la segona part

Després dels quinze minuts de descans, comença el segon temps a l'estadi. Victòria momentània per 2-0 dels de Luis Enrique

DESCANS al Camp Nou. Barça 2 - 0 Roma

Victòria incontestable del Barça, que ha dominat de principi a fi en aquests primers 45 minuts. Joc de combinació, domini i molta força a la contra, amb atacs verticals que desguarnien la defensa italiana. El Roma no ha xutat a porteria i el 2-0 encara és un resultat massa curt pel que s'ha vist a la gespa

GOL del Barça, GOL de Messi!!

41' Per tallar les polèmiques d'arrel, apareix Leo Messi. Bona jugada de combinació començant des de la dreta, Messi queda sol a la frontal i quan li arriba la pilota no perdona amb un xut sec al primer pal