"Dembélé ja pot viure del 'cuento' un parell de mesos": 'La molinada' del Barça-Athletic Club

Al Barça li creixen ales i aixeca el vol golejant l'Athletic (4-0)

Toni Padilla
27 Feb 2022
FINAL: Barça 4 - Athletic Club
Gol

GOOOL del Barça!! GOL de Memphis!! 4-0!! Arriba el quart, després d'una nova centrada per la dreta. I ara és Memphis, qui avui tornava a jugar, qui veu porteria. Caramels per a tothom, al Camp Nou!

Gol

GOOOOOL del Barça!! GOL de Luuk de Jong!! 3-0!! Arribar i moldre. A la primera centrada que pot rematar, posa el cap i creua magníficament bé la pilota, impossible per a Unai Simon

Canvi

Dos últims CANVIS al Barça. Luuk de Jong i Nico entren en el lloc d'Aubameyang i Busquets

Aturada

Bona aturada de Ter Setegen! L'Athletic ho ha provat amb un xut de Williams, però el porter ha blocat la pilota magníficament

Canvi

CANVI al Barça. Memphis entra en el lloc d'Adama

Crits de "Dembélé, Dembélé" al Camp Nou. En cinc minuts s'ha passat de xiulets a ovacions. El motiu? Un gol. Així de simple

Gol

GOOOOOL del Barça!! GOL de Dembélé!! 2-0!! Arriba el segon del Barça... i és un golàs! Rep a l'esquerra, entra a l'àrea... i quan tothom s'espera la centrada, envia un obús al pal del porter! Imparable!

Aturada

Ocasió del Barça, d'Auba! Bon esprint de Frenkie, que centra, però la rematada d'Auba és toveta i l'atura Unai Simon

Canvi

CANVIS al Barça. Frenkie de Jong i Dembélé entren en el lloc de Gavi i Ferran Torres

Aturada

Ha perdonat Ferran Torres! Error defensiu de l'Athletic, Ferran queda sol al punt de penal... però no pot definir bé davant d'Unai

Xut fora

Ocasió de Busquets, rematant de volea una pilota refusada a la mitja lluna. La pilota, però, ha sortit fora

Targeta groga

GROGA per a Balenziaga, per tallar una transició d'Adama com si fos un jugador de rugbi

Primera ocasió de la segona part, del Barça. Una jugada que inicia Adama per la dreta i que finalitza Ferran amb un xut. La defensa refusa!

Canvi

COMENÇA la segona part amb CANVIS a l'Athletic: Iñigo Martínez i Sancet entren en el lloc de Yeray i Raúl García

El Barça vol aprofitar l'embranzida del primer gol per buscar el segon i sentenciar el partit. L'Athletic, una mica estabornit des que va darrera al marcador

Gol

GOOOOL del Barça!! GOL d'Aubameyang!! 1-0!! Córner a favor, Piqué remata, Unai desvia i la pilota al travesser. Però el refús va als peus d'Auba, que la caça al vol i obre el marcador

Aturada

I ara, l'ocasió és de Ferran. Gran transició que inicia Adama, ara per l'eix, i Ferran fa un xut fort amb la cama esquerra. Unai Simon refusa amb una mà!