La Lliga en directe: Barça - Athletic Club

1
Ferran Torres 73' Robert Lewandowski 22' Sergi Roberto 18'
Ousmane Dembélé 13'
23 Oct 2022

I fins aquí el minut a minut d'avui. Tornem el dimecres amb la jornada a caixa o faixa de la Champions. A veure què tal... bona nit!

23 Oct 2022
La Molinada

"Torna quan vulguis, Txingurri (de rival)": 'La Molinada' del Barça - Athletic Club

23 Oct 2022
Els apunts en calent

Era això, Xavi, era això: els apunts en calent del Barça-Athletic

Xavi Hernández Navarro
23 Oct 2022
La crònica

El Barça s'enlaira gràcies al sorprenent món d’Ousmane Dembélé (4-0)

Toni Padilla
23 Oct 2022
FINAL: Barça 4 - 0 Athletic Club
Aturada

Doble ocasió de l'Athletic Club, que buscava el gol de l'honor. Però no l'ha trobat. Curiosament, amb dos defenses refusant la rematada a l'àrea petita

Lesió

El Barça ja ha esgotat els canvis i acabarà el partit amb 10 homes. Sergi Roberto no pot continuar

Lesió

S'ha fet mal Sergi Roberto! A l'espatlla. Pot ser una luxació i demana assistència

Targeta groga

GROGA per a Eric García, per una falta sobre Yeray, per darrera

Canvi

CANVI al Barça. Pablo Torre entra en el lloc d'Ousmane Dembélé

Ara sí, el partit està vist per a sentència. I Xavi que es mira la banqueta i farà entrar Pablo Torre perquè debuti a la Lliga

Gol

GOOOOL del Barça!! GOL de Ferran Torres!! 4-0!! Una altra jugada per la dreta de Dembélé, que avui té el dia. Control de Ferran al punt de penal i rematada creuada per fer el quart

GROGA per a Busquets, per tallar una transició amb una falta per darrera. És la quarta! A la propera... sanció

Xavi s'ha permès el luxe, contra dos rivals exigents com el Vila-real i l'Athletic, de fer rotacions a la segona part. Minuts per a tothom abans d'una setmana a caixa o faixa

Xut fora

Ocasió tímida de l'Athletic i transició ràpida del Barça. El xut final d'Ansu, des de la frontal, surt lleugerament desviat

Canvi

Triple CANVI al Barça: Marcos Alonso, Ansu Fati i Ferran Torres entren en el lloc de Lewandowski, Kounde i Pedri. Abans, també ha fet dos canvis l'Athletic. Han entrat Lekue i Sancet

Lesió

S'ha fet mal Dani García! Sembla una lesió muscular. Greu. Marxa plorant. Com diuen a les espanyes, "quien a hierro mata..."

Aturada

Doble arribada del Barça, amb Dembélé de protagonista. Dues rematades que acaben a les mans d'Unai Simon

El ritme de la segona part és baix. Com si al Barça ja li anés bé el resultat i l'Athletic pensés... "bueno, potser amb sort no ens en cauen més"

Comença la segona part. Sense canvis a un Camp Nou amb 84.817 espectadors. Gran entrada!