Segueix en directe el partit de Lliga entre Barcelona i Cadis

Cadis CF
2
Álex Fernández 88' Leo Messi 32'
21 Feb 2021

Ja podeu llegir la CRÒNICA d'aquest partit que ha estat una nova broma de mal gust del Barça

21 Feb 2021
FINAL: Barça 1 - 1 Cadis

Ara tot són presses al Barça. I precipitació. El Cadis ha fet el que volia, arribar viu al tram final. I el Barça ha tornat a ser passerell. Com tantes altres vegades, aquesta temporada

Gol

GOL del Cadis! GOL d'Álex Fernández! 1-1! El Cadis no perdona el regal i empata el partit. Bravo, Barça!

Penal

Penal a favor del Cadis! Penal per un lleuger contacte de Lenglet a Sobrino. Al minut 87...

Targeta groga

GROGA per a José Mari, per estirar escandalosament de la samarreta Messi. L'acció havia acabat amb un xut de Riqui Puig fregant el pal

GROGA per a Jordi Alba, per protestar. Una targeta absurda per protestar una falta que no tenia més història. Quines coses que té, el bon d'en Jordi

El partit no passarà a la història entre un Barça a mig gas i un Cadis que té com a únic objectiu plantar-se al minut 85 amb el marcador obert per aspirar a empatar. En fi. El mateix de sempre

Canvi

I dos CANVIS més al Barça: Riqui Puig i Mingueza entren en el lloc de Dembélé i Dest

Canvi

I més CANVIS. Ara, al Cadis. Jonsson entra en el lloc de Perea

Canvi

CANVI al Barça: Trincao entra en el lloc de Pedri

Xut fora

Ocasió de Messi! Combinació entre Pedri i el davanter argentí. La pilota la toca un defensa però, tot i així, Messi pot rematar. Però desviat. Per poc!

Canvi

També mou la banqueta Koeman. CANVIS: Braithwaite i Pjanic entren en el lloc de Griezmann i Busquets

Quina jugada de Dembélé! Ho ha fet tot bé, arrencant, canviant de ritme, driblant... però no s'ha decidit si xutar amb la dreta o amb l'esquerra i, en aquest impàs, ha perdut avantatge i la defensa ha refusat

Canvi

Un altre CANVI al Cadis. Alejo entra en el lloc de Salvi Sánchez, que s'ha lesionat al bessó

Aturada

A punt d'arribar del segon! Bon atac del Barça, col·lectiu, amb una centrada des de l'esquerra de Messi i una rematada de Griezmann que ha tret el porter a l'últim instant!

Canvi

Tiple CANVI al Cadis: José Mari, Álex Fermández i Lozano entren en el lloc de Garrido, Jairo i Negredo

El Barça no sembla tan fi com al tram final de la primera part. Domina i té la pilota però és inofensiu. Al Cadis ja li va bé: no rebre cap gol i seguir viu fins al final per si en té alguna per empatar

Ja ha començat la segona part. Sense canvis. Tampoc en el plantejament. El Barça ataca i el Cadis defensa

Gol anul·lat

Un altre GOL anul·lat al Barça per fora de joc. La jugada l'havia acabat Pedri després d'un parell de rebots. Però, en una d'aquestes, Dest havia quedat en 'orsai'