La Lliga en directe: Barça-Valladolid i Espanyol-Madrid

Reial Valladolid
0
Sergi Roberto 90' Robert Lewandowski 65' 23' Pedri 42'
29 Aug 2022

Fins aquí el minut a minut conjunt del Barça-Valladolid i de l'Espanyol-Madrid. Bona nit, gràcies per acompanyar-nos! Tens tots els continguts relacionats amb els partits aquí.

29 Aug 2022
La crònica de l'Espanyol-Madrid, per Roger Requena

Benzema deixa sense premi la fe de l’Espanyol (1-3)

Roger Requena
Final del partit

Final, s'acaba el partit. El Reial Madrid segueix invicte en tres jornades de Lliga i l'Espanyol acumula un empat i dues derrotes

28 Aug 2022
Gol

GOL DE BENZEMA (1-3). Doblet de Benzema. El francès ha xutat col·locadeta la falta des de la frontal que havia fet Lecomte i Cabrera, que no és porter, no ha pogut aturar la pilota

EXPULSAT LECOMTE! El porter de l'Espanyol, que avui sí que estava tenint un bon dia, és expulsat per fer una puntada a Ceballos just en la frontal. Vermella directa després de la revisió del VAR. Cabrera farà de porter d'emergència

Es jugaran sis minuts de temps afegit

Gol

GOL DEL REIAL MADRID (1-2). Massa càstig per a un Espanyol que estava fent una bona segona meitat. Gran centrada de Rodrygo al segon pal, que Benzema llegeix amb intel·ligència i converteix en gol

Carlo Ancelotti també mou fitxa de nou. Retira Kroos i entra Ceballos. Partit discret avui de l'alemany

Més canvis a l'Espanyol. Melamed entra per substituir un exhaust Puado. Abans, Vini Souza, que no podia més, ha deixat el seu lloc a Keidi Baré

Últims 15 minuts de partit al RCDE Stadium. Partit obert, que pot caure en favor dels dos equips, però ja sabem com se les gasta el Madrid... Tot i que el conjunt blanc-i-blau ja va derrotar els blancs l'any passat a casa

L'ha tingut ara Benzema, després d'un bon contraatac impulsat per Camavinga. Però (avui sí), el francès ha topat amb una gran aturada de Lecomte

Bons minuts de l'Espanyol, generant ocasions. Joselu, un mal de queixal per a la defensa blanca, acaba de fer lluir de nou a Courtois. Partit trencat al RCDE Stadium!

Mou fitxa Ancelotti, quan encara no s'ha arribat a l'hora de partit. Surten Modric (gens content) i Fede Valverde. Entren Camavinga i Rodrygo

Bons minuts ara de l'Espanyol! Rubén Sánchez, del filial blanc-i-blau, dels millors del conjunt local. No està còmode ara el Madrid, però en qualsevol contra es pot activar

Comença la segona meitat a l'RCDE Stadium (1-1)!

Descans al RCDE Stadium (1-1)! El Reial Madrid havia començat molt bé, però l'Espanyol, impulsat per un gol de Joselu, ha aconseguit empatar abans del descans

Gol

GOOOOOOOOOL DE L'ESPANYOL (1-1)! Ara sí! Joselu torna a generar perill, topa amb una gran aturada de Courtois, però el rebot torna als peus de l'ariet i l'envia al fons de la xarxa!

Llàstima! En una acció aïllada, Vini Souza ha connectat un xut sec que per ben poc no ha aconseguit sorprendre Courtois, que ha fet una bona aturada. Poc després, Joselu, primer, i Cabrera, després, han fregat el gol!

Ha sigut un petit miratge, el Reial Madrid torna a la càrrega i l'Espanyol torna a no poder sortir de la cova... Està sent molt superior el conjunt blanc

S'arriba a la mitja hora de partit, l'Espanyol s'ha aconseguit espolsar una mica del damunt el ritme vertiginós inicial que plantejava el Reial Madrid. El conjunt local no aconsegueix, però, generar cap mena de perill