Bona setmana!

Nosaltres ho deixem aquí. Ara toca aturada de seleccions. El futbol de Primera torna d'aquí quinze dies. Bona setmana a tothom!

08 Oct 2023
Els apunts en calent

Ja se n'ha de tenir ganes, per anul·lar aquest gol: els apunts en calent del Granada-Barça

Albert Nadal

Sergi Roberto: "El gol anul·lat? Havíem d'haver fet els deures abans"

Les paraules del capità del Barça:

"Només donàvem per bona la victòria... Ens hem trobat amb dos gols en contra, sabíem que Bryan era molt ràpid, que provarien els contraatacs, i així ha estat. A partir d'aquí calia tenir paciència i al final hem empatat"

"El primer gol ha arribat molt ràpid. Calia anar amb molt de compte. És una llàstima que se'ns escapin dos punts"

"Fora de joc? No sé si participa Ferran en l'acció o no. Però per això hi ha el VAR. Ho han mirat i havíem de fer els deures abans"

Kounde té un esquinç

Les primeres exploracions indiquen que Kounde té un esquinç al genoll. Li faran més proves a Barcelona

08 Oct 2023
La crònica

El Barça juga amb foc i es deixa dos punts fora de casa un altre cop (2-2)

Toni Padilla
08 Oct 2023
FINAL: Granada 2 - 2 Barça

I vinga, perdre temps. Dels set minuts d'afegit se n'ha jugat només un. I l'àrbitre tan tranquil

Gol anul·lat

GOL ANUL·LAT AL BARÇA! Per un fora de joc posicional de Ferran Torres. Havia marcat João Félix, però Ferran havia participat en la jugada, anant a buscar la pilota, i per això el gol s'ha inval·lidat. Quina llàstima!

Polèmica arbitral

S'afegeixen només SET minuts a Granada, on el joc està aturat per una pilotada a Ignasi Miquel

Xut al pal

Segueix el partit i el Granada envia una pilota AL PAL! Bryan rep a l'àrea de Callejón i xuta a trencar. La fusta evita el gol!

Gol

GOOOOOOOOL del Barça!! GOL de Sergi Roberto!! 2-2!! Arriba l'empat en una juga enrevessada, en què dos jugadors del Granada van al terra simulant una falta inexistent. Al final, pilota a la banda per a Balde, que centra i Sergi Roberto remata. El porter la toca però no pot evitar el gol

Sense un davanter centre de referència, el Barça no sap com acabar les jugades. Les idees s'acaben a la zona de tres quarts. No hi ha passades interiors. I les que proven, les rebutgen els defenses

Últims deu minuts. El Granada defensant al límit del reglament. L'àrbitre, com si sentís ploure. I a tot això, el Barça segueix precipitat. Hi ha temps, però cal asserenar-se

Xut fora

Doble ocasió del Barça! Primer, xut de Gündogan que salva el porter. I després, rematada d'Araujo, controlant i fent mitja volta. La rematada li ha sortit fregant el pal!

Faltes, faltetes i lipotímies. El Granada està fent l'impossible per perdre temps. I serà així fins al final, té pinta

Canvi

CANVI al Granada. Callejón entra per Boyé

El desgast físic comença a entrar en joc. El Granada aposta per acular-se. El Barça no està tan fresc com abans per sacsejar la defensa. Tot i així, està més a prop l'empat que el tercer dels locals

Aturada

Ferreira salva el gol del Barça! Falta lateral, João Félix prolonga l'acció i Ferran remata. Però el porter, amb el cos, evita que la pilota entri

Disculpeu, reprenem la transmissió després d'uns minuts d'interrupció per problemes tècnics. Segueix igual, el marcador

És una llàstima que Kounde s'hagi retirat lesionat, però el Barça hi ha sortit guanyant. Araujo, molt més sòlid el seu company quan ha d'intervenir en defensa