2
David García 6'
Raphinha 85' Pedri 47'
08 Nov 2022

I fins aquí el minut a minut d'avui. Agafem un descans i hi tornem per Cap d'Any, amb el derbi. Bona nit!

08 Nov 2022
La Molinada

"Qui xiula avui, Florentino?": 'La Molinada' de l'Osasuna-Barça

08 Nov 2022
Els apunts en calent

Benvingut al divertit univers de Gil Manzano, Robert: els apunts en calent de l'Osasuna-Barça

Xut fora

Ocasió d'Ansu Fati, que està a punt de fer el tercer. Se'n va de tres i remata lleugerament per sobre el travesser

Xut fora

Ocasió de l'Osasuna! Rematada de Moncayola des del punt de penal que refusa un propi jugador d'Osasuna

Canvi

CANVI al Barça. Chadi Raid entra en el lloc de Pedri

L'Osasuna, que veia el partit guanyat, ara va per darrera el marcador i crema totes les naus per intentar l'empat. Queden 2 minuts més el descompte

Gol

GOOOOOOL del Barça!! GOL de Raphinha!! 1-2!! El Barça obra el miracle al Sadar! Pilota a l'espai per a Raphinha que la desvia amb el cap i fa el segon gol

Fa la sensació que el Barça ja dona per bo l'empat. Sense el davanter centre de referència i cansat físicament, l'equip està fent uns últims minuts de supervivència contra l'Osasuna i l'àrbitre

Canvi

Més CANVIS al Barça. Ansu i Raphinha entren en el lloc de Ferran Torres i Dembélé

Canvi

CANVIS: Al Barça, Gavi entra en el lloc de Christensen. I a l'Osasuna, Brasanac i Peña entra en el lloc d'Oroz i Raúl García

Xut fora

Ocasió de Dembélé! Transició per la dreta, intenta fer-ho tot sol, dos retalls... i xut final als núvols!

Aturada

Ter Stegen evita el segon gol de l'Osasuna! Centrada xut de Chimy Ávila que el porter salva amb una bona acció de reflexes

El Barça comença a acusar el desgast físic. Juga amb 10 homes des de l'equador de la primera part. Intenta defensar la pilota el màxim possible

Targeta groga

GROGA per a Balde, per una puntada al peu dret de Chimy Ávila

GROGA per a Moncayola, per tallar un atac de Balde amb un placatge de rugbi

Canvi

CANVI a l'Osasuna. Kike entra en el lloc de Torró. Aquest últim s'havia jugat la segona groga fa uns instants però... l'àrbitre, coses del futbol, no li ha ensenyat la targeta