"Guanyar amb la Tàctica Tribunero": 'La molinada' del València-Barça

Mestalla ja no intimida un Barça amb fam de gols (1-4)

Cinc minuts d'afegit a Mestalla. El Barça té el partit al sac

Canvi

Doble CANVI al Barça. Adama i Luuk de Jong entren per Auba i Gavi

Aturada

A punt de marcar el Barça! Aubameyang podria haver fet el 'hat-trick' però no ha pogut supoerar el porter Mamardashvili en l'un contra un... llàstima!

Aturada

Ocasió del València i aturada de Ter Stegen! Sobre la línia! El Barça, o bé recupera la pilota aviat... o encara patirà

Targeta groga

GROGA per a Nico, per deixar la cama al mig del camp (i trepitjar el jugador del València). Arribar i moldre, nano!

Canvi

CANVI al Barça. Nico entra en el lloc de Dembélé

El València, malgrat l'1 a 4, no renuncia a l'atac. Pas endavant del conjunt xe, i pas enrere d'un Barça que juga a veure-les venir

Gol

GOOOOOL del Barça!! GOL de Pedri!! 1-4!! Arriba el quart amb una gardela que sorprèn el porter Mamardashvili. El xut toca a l'esquena d'un defensa, s'enverina i va al fons de la xarxa!

Canvi

CANVI al Barça. Pedri entra en el lloc de Frenkie de Jong

Aturada

Xut de falta del València que atura bé Ter Stegen. El Barça intenta posar pausa després del gol en contra. Refredar el partit i recuperar la pilota

GROGA per a Araujo, per una falta a la frontal de l'àrea. Més que falta, falteta... però l'ha xiulada igual

Gol

GOL del València! GOL de Carlos Soler! 1-3! Una jugada que no semblava massa perillosa, però que acaba amb gol. Centrada lateral, Carlo Soler queda sol i remata al fons de la xarxa

Polèmica arbitral

Polèmica a Mestalla, per un possible penal a favor del Barça. L'àrbitre s'ho ha anat a mirar al VAR... però acaba indicant fora de joc. Aquí ningú acaba d'entendre massa res

Canvi

Comença la segona part amb CANVIS. Al Barça, MIngueza entra en el lloc d'Eric García. Al València, Maxi Gómez entra per Guillamon

Gol anul·lat

GOL anul·lat al València! Ha d'intervenir el VAR per corregir l'assistent. La pilota, en l'inici de l'acció, havia sortit per fora de banda!

Gol

GOOOOOOL del Barça!! GOL d'Aubameyang!! 0-3!! Arriba el tercer, i novament fent mal per la banda dreta. Ara és Gavi qui rep a l'espai, fa una centrada i Auba, al segon pal, no perdona!