FC Barcelona
1
Robert Lewandowski 94'
29 Oct 2022

I fins aquí el minut a minut d'avui. Tornem dimarts amb el Viktoria Plsen - Barça. No hi falteu!

29 Oct 2022
La Molinada

"La banda de Mestalla": 'La Molinada' del València-Barça

29 Oct 2022
Els apunts en calent

Com l'alumne entremaliat que fa els deures l'últim dia: els apunts en calent del València-Barça

Xavi Hernández Navarro
29 Oct 2022
La crònica

Lewandowski allunya les pors i els dubtes amb un gol salvador (0-1)

Toni Padilla
29 Oct 2022
FINAL: València 0 - 1 Barça
Gol

GOOOOOL del Barça!! GOL de Lewandowski!! 0-1!! Quan el partit semblava que s'escavapa arriba el gol. Centrada de Raphinha al segon pal i Lewandowski es llança al terra i marca!

Targeta groga

GROGA per a Piqué, per tallar un contraatac de Marcos André

29 Oct 2022

S'afegeixen sis minuts a Mestalla

GROGA per a Gavi, per encarar-se amb un rival. Si tota aquesta ràbia la dediquéssim a la porteria rival, potser el marcador seria un altre

Xut fora

Quina ocasió ha desaprofitat el Barça. Primer, Raphinha remata malament a l'àrea petita, però després ve Ferran Torres a porteria buida i l'envia als núvols

GROGA per a Guillamon, per tallar una contra de Raphinha amb una traveta

Últims deu minuts a Mestalla. Costa d'entendre que el Barça tingui tan poca fe amb la victòria quan ha demostrat ser clarament superior al València

Canvi

CANVI al València. Jesús Vázquez entra en el lloc de Thierry Correia. Abans, Lato i Castillejo havien entrat en el lloc de Kluivert i Almeida

Canvi

CANVI obligat al Barça. Piqué entra en el lloc de Kounde

Lesió

Més problemes per al Barça. Ara Kounde queda estès al terra. Una lesió muscular després d'un cop al mig del camp. I no pot continuar

Transició perillosa del València que acaba amb un xut de Lino i l'aturada de Ter Stegen. La jugada portava perill però Kounde, un cop més, ha sortit al tall!

El Barça ha posat una marxa més i domina. El València no surt del seu cap. Però... el mateix de sempre. Falta rematar. Si no es xuta a porteria, malament rai!

GROGA per al València, per a Lino, per protestar

A punt de marcar el Barça! Gran centrada de Jordi Alba que no pot rematar Raphinha per uns centímetres. Hauria estat una rematada al segon pal!

Transició del Barça, de Ferran Torres. que vol fer-s'ho tot sol. Però tot sol contra el món... acaba perdent la pilota. Passa-la, reietó!